2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بگم داره قلبم پاره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3444 بازدید | 129 پست
استارتر همش ب کنار خبی لحطه لخت شو برو جلو اینهبدنتوچک کن ببین قبولش میکنه!! اونم با ی بچهواگر چندسا ...

راستش همین کارم کردم اون پسره خیلی خشگل و سفیده من سبزه ام همش میگم هیچوقت با این بدن پای من نمیمونه ،، حتی بهش گفتم من پیر شدم زشت شدم برو دنبال دختر جوون باش من داغونم دیگ جوون اونموقع نیستم واقعا میگ من دنبال چهره نیستم

نه عزیزم منم چون دیدم ده ساله پای من صبر کرده میگ برگرد باورش کردم وگرنه اولش اصلا باور نمیکردم چون ...

پس اونی که ۱۰ سال برات زحمت کشید و در کنارت بود چی؟دوست داشتن فقط به حرفای قشنگ نیست که

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداش همکلاسیم دقیقا شبیه این پسره بودمنتها اون خانوم دل به دلش داد کم کم باعث خیانت شدهمکلاسیم گفت ...

دقیقاً همینه این وسط یه سرگرمی داشته واسه وقتای بیکاریش و یه هدف که زدن مخ یه زن شوهرداره شایدم دنبال انتقام که حالشو بگیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ممنون عزیزم خیلی حرفاتون موثر بود،، شما درست میگین ،، فقط پیجمو داره راستش اصلا به شمارم تماس نمیکیر ...

خوشحالم حرفام برات موثر بوده 

اگر میتونی با روانشناس صحبت کن البته تا جایی که یادم میاد تا اسم روانشناس میاد کلمه ای که تو ذهن همه میومد‌یعنی. طرف دور از جون روانی هست که این کلمه واقعا اشتباهه 

من یک مدت دچار افسردگی شده بودم میگفتم مامان بیا بریم پیش روانشناس من حالم خیلی بده مادرم می‌گفت تو که حالت خوبه لازم نیست 

اما افسردگی در حد متوسط داشتم از نظر عشقی شکست خوردم و اون بنده خدا هم سه سال پیگبرم بود که برگردم با اینکه خیلی عاشقش بودم قبول نکردم و خوشحالم قبول نکردم 

خودم تصمیم گرفتم فراموشش کنم 

با کمک روانشناس تونستم و الان خیلی حالم خوبه یعنی کلا دیگه برام اهمیتی نداره 

هرچیزی که اون پسر و به یادت میاره حذفش کن سعی کن خوبی های همسرتو ببینی و دوستش داشته باشی 

خیلیا آرزو دارن شوهرشون مرد خوبی باشه که تو میگی آدم خوبی هست پس از دستش نده 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

پس اونی که ۱۰ سال برات زحمت کشید و در کنارت بود چی؟دوست داشتن فقط به حرفای قشنگ نیست که

شوهرم عاشق منه ده ساله اذت برده از کنار من بودن اما من چی من آدم لذت بردن نیستم؟ چندسال تاوان اشتباهمو بدم بخدا دارم آب میشم مگه من چقدر عمر میکنم چرا ماها خودمونو دوست نداریم چرا اینجا مثل خارج نیست ک زود جدا شن بچه هاشونم درکشون میکنن ما ایرانیا خثدمونو نابود میکنیم برای دیگران

آره شایدم ی حسرت تو دلشه ک من یهو گذاشتم رفتم

تو نرفتی دختر، کار عاقلانه کردی. چند بار بهش گفته بودی اقدام کنه ولی توجه نکرده.

زندگی و احساس یه دختر بازیچه نیست.

راستش همین کارم کردم اون پسره خیلی خشگل و سفیده من سبزه ام همش میگم هیچوقت با این بدن پای من نمیمونه ...

در کنار سبزه بودن

بدنت شکل گذشته نیس

حتی موهات 

حتی زیر بغل و بیکینی 

و حتی بخاطر زایمان 

پس اگر همسرت میخوادت چون از اول مال خودش بودی و بحاطر بچه اینطوری شدی 

اون چرا بخوادت 

با اولین رابطه سرد میشه و بعدم خیانت 

حرفم بزنی میگه برو تو ک فلانی اگر خوب بودی شوهرتو دور نمیزدی

اون اگه بگیر بود همون اول کاری نمیکرد از دستت بده

الانم بیشتر به نظر میاد اومده زهرشو بریزه بعد که الاخون والاخونت کرد بزاره بره

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
شوهرم عاشق منه ده ساله اذت برده از کنار من بودن اما من چی من آدم لذت بردن نیستم؟ چندسال تاوان اشتباه ...

این تصویری که از بودن کنار این پسر داری ، یه تصویر رویایی و پر از اشکاله، چرا ؟

چون آدم قوی نمیگه تف تو روم 

آدم قوی ، شل کن سفت کن درنمیاره 

آدم قوی وقت و عمر خودش و بقیه رو تلف نمیکنه 

اگه کسی تکلیف شو بدونه و خودشو موظف کنه ، به زندگی بقیه چنگ نمیزنه 

مرنج و مرنجان
باشه عزیزم ممنونم ازت حتما مشاوره میرم

کار خوبی انجام میدی ❤️اما اگر احساس افسردگی داری یعنی روحت سرماخورده و باید با روانشناس صحبت کنی 

البته درمورد اون آدم که میری پیشش حتما قبلش تحقیق کن چقدر سابقه داره و واقعا آدم پخته ای باشه تا بهت کمک کنه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

این اسمش دوس داشتن نیست، یک هوسه که شیطان اونو به وجود آورده که زندگیت توسط اون پسر از هم بپاشه( چون معلومه قدر زندگیتم نمیدونی).

فک کن وارد بازی شیطان شدی و طلاق گرفتی و یه بچه رو دربه در کردی، اونوقت فکر میکنی خوشبخت میشی با اون؟ نه عزیزم، تا فعلا حرامه لذت بخش نشون میده، همینکه رفتی زیر یه سقف باهاش تازه باید از اول بشینی اخلاقش دستت بیاد .... اونوقت اگر کوچکترین خطایی کنه تو زندگیت یا خیانتی ببینی ازش تا عممممر داری خودتو نمیخشی...

خواهر عزیزم فقط بلاکش کنو تمام

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
واقعا منم کم آورده بودم رفتم

معلومه که کم میاری دیگه، چقدر میشه احساسات و دلت رو هوا باشه و بلرزه.

دل دختر باید به پشتوانه‌اش محکم باشه. برای همین به دخترا میگم خودتون رو تو دست و پای پسرا و مردها نندازید.

حس و حال دل یه دختر رو تا چند سال بعد ازدواج نمی‌فهمن. بعد هم تو تجربه یاد می‌گرن.