زیبا_مثل_تو مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 عنوان وقتی به پلیس زنگ میزنی و مامور میفرستن همون کسی که پشت تلفن بود میاد ایا | مشاهده متن کامل بحث + 8708 بازدید | 468 پست بچه ها به ۱۱۰ زنگ بزنی و مامور بفرستن به محلهمون کسی که تلفن جواب داده میاد؟امکانش هست؟ کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم امروز | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 4892 وایییدختر نصفه شبی یهو ترکیدم از خنده🤣چی میگییییی حقته تو منو منفجر کردی 🤣🤣🤣🤣🤣 بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
barone_paeezi84 عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 851 خوب بلدیمن حرص میخورم یادم میاد خوب بلدم چیه زر میزنم پلیس ببینم خودمم گم میکنم😂😂ولی خب دیگه حرص نخور اتفاقا اینجوری بامزه تر بودی🥹😂
زیبا_مثل_تو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 اصلا برا چی به پلیس زنگ زده بودین؟ بزار نگم کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم
barone_paeezi84 عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 851 زنگ بزنه بگه ی شوهر فراری دارم تو یکی از کلانتریای دور و بر قوی بود🤣🤣
زیبا_مثل_تو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 من با چه تیپی بودم تووکوچه تروخدا من و بکشیدیه پاپوش تا وسط ساق پا کرمی از اینا که مامان بزرگا میباف ... ۰را با قاشق رفتم پایین اخه🤦♀️ کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم
زیبا_مثل_تو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 ببخشید ولی واقعا خندم گرفت سر این 😂😂 🤦♀️ کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم
زیبا_مثل_تو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 حقته تو منو منفجر کردی 🤣🤣🤣🤣🤣 وای🤦♀️کاش با یه تیپ خوب میرفتم پایین حدالقل کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم
زیبا_مثل_تو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 خوب بلدم چیه زر میزنم پلیس ببینم خودمم گم میکنم😂😂ولی خب دیگه حرص نخور اتفاقا اینجوری بامزه تر بودی ... ای خدابنظرت ممکنه روزی دوباره ببینمش؟اخه بدبختی اگه ببینمش هم نمیتونم باهاش ازدواج کنم از اتفاق اون شب شرم دارم🤦♀️ کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم
barone_paeezi84 عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 851 ای خدابنظرت ممکنه روزی دوباره ببینمش؟اخه بدبختی اگه ببینمش هم نمیتونم باهاش ازدواج کنم از اتفاق اون ... نمیدونم چی شده اونشب ولی خب اوناهم در جریان این اتفاقا هستند و نباید شرم داشته باشی ولی اگه کلانتری نزدیک محل باشه اره میتونی فکر کنم ببینی 🥹دعا میکنم از ته قلبم ببینیش
زیبا_مثل_تو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 نمیدونم چی شده اونشب ولی خب اوناهم در جریان این اتفاقا هستند و نباید شرم داشته باشی ولی اگه کلانتری ... عزیزِ دلمی😍البته که پا نمیشم برم اونجامنتها میخوام دوربین کوچه رو یه دور نگاه کنم چهره اش از یادم نره....بچه ها یکم طنزش کردن احساس میکنم حالم بهتره کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم
barone_paeezi84 عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 851 عزیزِ دلمی😍البته که پا نمیشم برم اونجامنتها میخوام دوربین کوچه رو یه دور نگاه کنم چهره اش از یادم ن ... فداتشم عزیزم 🥹🫶🏻حالتو بهتر کن مطمئن باش بی دلیل نبوده دیدنش یا خودش میاد تو زندگیتیا یکی مثل خودش 🥹
زیبا_مثل_تو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1051 فداتشم عزیزم 🥹🫶🏻حالتو بهتر کن مطمئن باش بی دلیل نبوده دیدنش یا خودش میاد تو زندگیتیا یکی مثل خودش ... دخترِ مهربونممنونم از دلگرمیت کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 22790 پلیسا به چشم برادری جدیدا جقدر قشنگ شدن دوسال پیش ۳تاشون دوتا دزد رو سوار موتور بودن گرفتن پلیس اصلی خ خفن بود من زل زده بودم با هیجان نگاش میکردم 😂بیا منم بگیر تو ک بگیری😂😂😂