2777
2789
وایییدختر نصفه شبی یهو ترکیدم از خنده🤣چی میگییییی

حقته تو منو منفجر کردی 🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بلدم چیه زر میزنم پلیس ببینم خودمم گم میکنم😂😂ولی خب دیگه حرص نخور اتفاقا اینجوری بامزه تر بودی ...

ای خدا

بنظرت ممکنه روزی دوباره ببینمش؟

اخه بدبختی اگه ببینمش هم نمیتونم باهاش ازدواج کنم از اتفاق اون شب شرم دارم🤦‍♀️

کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم

ای خدابنظرت ممکنه روزی دوباره ببینمش؟اخه بدبختی اگه ببینمش هم نمیتونم باهاش ازدواج کنم از اتفاق اون ...

نمیدونم چی شده اونشب ولی خب اوناهم در جریان این اتفاقا هستند و نباید شرم داشته باشی 

ولی اگه کلانتری نزدیک محل باشه اره میتونی فکر کنم ببینی 🥹

دعا میکنم از ته قلبم ببینیش

نمیدونم چی شده اونشب ولی خب اوناهم در جریان این اتفاقا هستند و نباید شرم داشته باشی ولی اگه کلانتری ...

عزیزِ دلمی😍

البته که پا نمیشم برم اونجا

منتها میخوام دوربین کوچه رو یه دور نگاه کنم چهره اش از یادم نره....

بچه ها یکم طنزش کردن احساس میکنم حالم بهتره

کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم

عزیزِ دلمی😍البته که پا نمیشم برم اونجامنتها میخوام دوربین کوچه رو یه دور نگاه کنم چهره اش از یادم ن ...

فداتشم عزیزم 🥹🫶🏻

حالتو بهتر کن مطمئن باش بی دلیل نبوده دیدنش 

یا خودش میاد تو زندگیت

یا یکی مثل خودش 🥹

پلیسا به چشم برادری جدیدا جقدر قشنگ شدن

دوسال پیش ۳تاشون دوتا دزد رو سوار موتور بودن گرفتن پلیس اصلی خ خفن بود من زل زده بودم با هیجان نگاش میکردم 😂

بیا منم بگیر تو ک بگیری😂😂😂