2777
2789
عنوان

اطرافیانم همه دارن عروسی میگیرن انگار فقط من زیادی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست

منم همینم نه شوهری نه خواستگاری 

پیش فالگیر رفتم  گفت ازدواج ام نداری 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
به خودت فرصت سوگ بده درست میشه حالت آینده ماله توسعه عزیزم زندگی مال توعه

من اصلا ازدواج برام مهم نیست اینکه تو اوج ذوق زدن ذوقم کور شد و دنیا برای من نخاست ناراحتم کرده

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا ازدواج برام مهم نیست اینکه تو اوج ذوق زدن ذوقم کور شد و دنیا برای من نخاست ناراحتم کرده

برات آرامش آرزو میکنم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
چندسالته ؟ دورهم چاره حویی کنیم 🤣🤣

۲۹ کار از چاره جویی گذشته فکر کنم چون منم مث اسی فکر میکنم خدا باید برات بخواد  و شانست باید خوب باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
۲۹ کار از چاره جویی گذشته فکر کنم چون منم مث اسی فکر میکنم خدا باید برات بخواد و شانست باید خوب باش ...

تاحالا تلاش کردی مثلا تو اجتماع باشی موقعیت اجتماعیتو ببری بالا و تو دید باشی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم شاید قسمت و بختت برای دو سال دیگه باشه و اتفاقا بهترین زمان اون موقع باشه ...کی گفته اینایی که ...

میدونم ولی میدونی مشکلم چیه؟خیلی تو انتخاب لباس عروس خونه جهاز حلقه فلان تالار فلان میکاپ ارتیست خیلیییییی تو این رویاها بودم مثل یه حباب بود یهو ترکید ذوقم کور شد برای همین هروقت میشنوم کسی عروسی داره فقط فکرمیکنم یعنی الان لباس عروس پوشیده یعنی الان خونشو با جهاز طبق سلیقش چیده فقط این فکراس که چرا اینقدر ذوقشو داشتم و کور شد

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

هعی منم شدیدا این حس رو دارم 

خیلی حس تنهایی میکنم 

من نوه بزرگ دو طرف خانوادم هستم ولی همه کوچکترا ازدواج کردن جز من 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب تقدیرت همینه

باش 

نمیدونم چرا تو این سایت بعضیا مهربونن همش میخان دلداری بدن بعضیاهم زبونشون نیش داره

میدونم ولی میدونی مشکلم چیه؟خیلی تو انتخاب لباس عروس خونه جهاز حلقه فلان تالار فلان میکاپ ارتیست خیل ...

خدا صبرت بده 

من سر خاستگارم تو رویا باهاشم رقصیدم اما دیدم خسیسه ذوقم کور شدش چون من خیلی ذوق میکنم 

سنت کمه شاد باش روحیتو بساز ان شاالله خوشبخت میشی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تاحالا تلاش کردی مثلا تو اجتماع باشی موقعیت اجتماعیتو ببری بالا و تو دید باشی

آره بابا هیشکی نگام نکرد کلا حس نخواستنی بودن میکنم دیگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خدا صبرت بده من سر خاستگارم تو رویا باهاشم رقصیدم اما دیدم خسیسه ذوقم کور شدش چون من خیلی ذوق میکنم ...

دقیقا همینکه سنم کم بود اینجور ضربه ای خوردم دیگه نمیتونم بلند بشم از جام یکسال گذشته از این اتفاق