2777
2789
عنوان

بهترین متن تبریک روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 5234 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر جان، هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه احساس منو نسبت به تو بیان کنه. تو همیشه بهترین پناهگاه من بودی، چه در روزهای خوشی و چه در سختی‌ها. ازت ممنونم که همیشه با دلت پاک و دست‌های پرمحبتت کنارم بودی. روزت مبارک، همیشه عاشقتم

متن زیبا تو نت زیاده نمیخوام متن کپی پیس کنم اینجا

دلی مینویسم:

مادر بدون تو چراغ هیچ خونه ای روشن نیست💚

جوانی و زیباییتو پای من دادی تااینجا رسیدم 

من چه دارم تقدیمت کنم جز جانم💚💚🌹🌹

اینم برای پیام خیلی قشنگه. توی نت خوندم: 

مادر عزیزم، تو همیشه در سکوت و با دستان پر از عشق، دنیا را برای من ساختی. هیچ‌گاه از فداکاری‌های بی‌پایانت خسته نشدی و هر لحظه، برای خوشبختی من جنگیدی. روزت مبارک، تو نه تنها مادر، بلکه قهرمان بی‌صدای زندگی منی. 💖🌸

دقیقا متن پیامی که به مادرم دادم:

مامان تا قبل اینکه بچه دار بشم نمیفهمیدم چقدر زحمتمو کشیدی... چقدر سختی تحمل کردی 

منو ببخش واسه همه وقتایی که با رفتارهام باعث آزارده شدنت شدم

منو ببخش واسه همه وقتایی که نگران و دلواپسم بودی و من نمیفهمیدم...

روزت مبارک قشنگ ترین مامانِ موفرفریِ دنیا🫀

گاهی دلم هیچ نمیخواهد

جز گپ ریز با مادرم💬

هی من حرف بزنم...

هی او چای تازه دم برایم بریزد☕️

هی چایم سرد شود

هی دلم گرم...❤️

آنجا ک چایت سرد و دلت گرم شود خانه ی مادر است🏠

اما امان از روزی ک روز مادر باشد و مادر نباشد🖤

آخ که قلبم پر میکشد برای لحظه ایی آغوش گرمت مادرم...🤱

تو نیستی و من هرسال روزت را در خانه ابدی ات با شاخه گلی کنارت مینشیم و با دنیایی حسرت...🥀

روزت مبارک مادرم🤍

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

حیف که کفر است وگرنه

خدا اگر جانشین داشت

مادر بود...

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

مادر عزیزم،

امروز روز توست و می‌خواستم بگم چقدر دوستت دارم و چقدر بهت افتخار می‌کنم. تو همیشه برای من مثل یک فرشته بودی. هر بار که به یاد زحمت‌هایی که برای من کشیدی می‌افتم، دلم پر از حس قدردانی می‌شه.

یادمه چطور شب‌ها بیدار می‌موندی تا من خواب راحتی داشته باشم و چطور با عشق و صبوری به من درس زندگی یاد دادی. تو همیشه در سخت‌ترین لحظات کنارم بودی و باعث شدی احساس امنیت کنم.

نمی‌تونم تمام محبت‌هات رو جبران کنم، اما بدون که تو همیشه در قلب من هستی و عشق تو هیچ وقت محو نمی‌شه. امیدوارم امروز برات پر از شادی و خوشحالی باشه، چون تو شایسته بهترین‌ها هستی.

دوستت دارم، مامان. همیشه و برای همیشه.

مامانی تو عمرتو به پام گذاشتی ،بزرگم کردی و من شاهد پیر شدنت بودم ، دوره موهای سفیدت بگردم که بدون هیچ  توقع برام تا جون تو بدنت بود همه کار کردی، همه کار کردی برام مادری کردی ولی من برات بچه ی خوبی نبودم 😔مامانی که هرموقع نگات میکردم مشغول نماز و عبادت بودی وبرام همیشه بهترینهارو از خدا میخاستی🥺

حلالم کن مامان خوبم 

روزت مبارک 🌱