2777
2789

کسی هس؟؟

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرماله عزیزم ویتامین دی ۳ کافیش بین ۳.۰ تا ۱۰۰ هست ایشون ۳۳ بد نیست شاید ی خورده ای کم باشه

مرسی عزیزم🥺❤️پس نگران کننده نیست؟

اخه تازگیا چند دفعه قلبش شدید درد گرفته از سر کارش با اورژانس بردنش بیمارستان نمیدونیم از چیه هرجا میریم میگن هیچی نیس ولی چرا اینطوری میشه پس

مرسی عزیزم🥺❤️پس نگران کننده نیست؟اخه تازگیا چند دفعه قلبش شدید درد گرفته از سر کارش با اورژانس بردن ...

خیالت راحت نرماله 

همسر منم گاهی اینطور میشه چندباری بردیم اورژانس ی ذره نمک گفتن بریزه رو زبونش خوب میشد احتمالا فشارش پایین بود نوار قلب هم میکرفتن گاهی قرص تپش قلب هم میدادن بهش

خیالت راحت نرماله همسر منم گاهی اینطور میشه چندباری بردیم اورژانس ی ذره نمک گفتن بریزه رو زبونش خوب ...

اینم فشارش میره بالا تا۱۹ رفت دفعه قبل🥲