2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 116880 بازدید | 727 پست
اگه به عشقش به خودت مطمئنی الکی خودتو ادیت نکن

ب عشقش ب خودم مطمعن نیستم

ب هردختری نگا کنه حس میکنم عاشق اون‌دختر شده میفهمی؟ البته ببخش😂اینطور حرف زدم

قبلن احساسات و سرکوفت کردن که الان برای کوچک ترین چیزی حرص میخوری

منظورت اینه کس ی احساساتمو سرکوفت کرده؟

قبلن ناراحت نمیشدم

الان دستمم زخم میشه😂🤣گلیم میگیله🤣😂🥴شوخیدم رفتم تو حس بچگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت اینه کس ی احساساتمو سرکوفت کرده؟قبلن ناراحت نمیشدمالان دستمم زخم میشه😂🤣گلیم میگیله🤣😂🥴شوخ ...

منظورم اینکه یک جاهایی نادیده گرفتنت یک جاهایی از بقیه شاید خانواده ات،  دوستات زخم خوردی و هیچی نگفتی اینجا بغضت رو خالی کردی

کیفه رو میگرفتی نفری دوتا میزدی تو سرشون لااقل بعد میرفتی تو اتاق همینجور خشک وخالی قهر کردی 😅

🥴🥴کیفه رو سفت گرفته بود 

نه سریع ک بلند نشدم برم قهر کنم

اول تو دلم قهر کردم 

نصف مهمونا ک رفتن ب بهانه خستگی رفتم اتاق اشک از چشام میومد خود ب خود😂🥴🥴😂😂😂ولی بعدش هی گفتم حساسم بزار رو خودم کار کنم

منظورم اینکه یک جاهایی نادیده گرفتنت یک جاهایی از بقیه شاید خانواده ات، دوستات زخم خوردی و هیچی نگف ...

خخ اره خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی

😂🤣🤣🤣یا حسین دیشب دیدم شوخی میکردن قاطی کردع بودددم🥴🥴🤣رفتارام از حالت نورمال خارج شدناز الان د ...

کلاس چندی خاله؟

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
نبقران سر این کلی گریه کردم

شوهر منم یه مثلا حساس مثل تو بود و زندگیمو تباه کرد!!! این اسمش حسااسیت نیست شماها مشکل روانی دارید

بجای ازدواج برید دنبال درمان

تو از شوخی نامزدت ناراحت نشدی از توجهی که در حد دوتا جمله معمولی به دختر خالش کرده حالت بد شده چون خودبین و در عین حال بی اعتماد به نفسی !!!!!

یارو یه عمر فامیل و خانواده داشته چون شما عتیقه ها میاید تو زندگیشون همه رو ببوسن بذارن کنار؟من پسر عموهام خیلی از خودم کوچیکترن و من مثل برادر دوسشون داشتم شوهرم یه برخوردایی کرد که اون بدبختا سلامم به زور بهم میدن.خودتو اصلاح کن تا دیر نشده

راستش نمیدومم اما حالتام اینطوریهگاهی وقتا شادم بی دلیل گاهی وقتا بی دلیل گریه میکنمبعضی وقتا تصمیم ...

قشنگ می‌فهمم چی‌ میگی 

عزیزم اینایی که میگی نه از روی حسادت تو هست نه از روی بچگی 

حس میکنم قبل نامزدی هم به همه چیز حساس بودی آره ؟ 

من اصلا سرزنشت نمی‌کنم چون خودمم یه دورانی اینجوری بودم 

و رفته رفته بدتر شدم 

به نظر من برو روانپزشک شاید مثل من افسردگی داری یا یه بیماری دیگه 

ببین اینو بگم بهت که دنیای من بعد روانپزشک رفتن خیلی بهتر شد 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
قشنگ می‌فهمم چی‌ میگی عزیزم اینایی که میگی نه از روی حسادت تو هست نه از روی بچگی حس میکنم قبل نامزدی ...

اگه تبریز هستی یه دکتر خوب معرفی کنم

لطفاً پشت گوش ننداز 

دکتر رفتن عار نیست 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜