2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 111889 بازدید | 699 پست
اسی آدرس بده بیام بالاسرت دلم خواست با شلنگ بزنمتبیشتر گریه کنی سوسول

🤣🤣🤣🤣🤣چکارش داری بنده خدا رو خو راست میگه چه معنی میده پسر با دختر خاله ش شوخی کنه اونم از این شوخیا

چرا همش مردا گربه رو در حجله بکشن یبارم خانما خو اینکاروبکنن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣🤣چکارش داری بنده خدا رو خو راست میگه چه معنی میده پسر با دختر خاله ش شوخی کنه اونم از این ش ...

😂😂😂😭چرا کسی بام شوخی نمیکننه منم از غصه این شوخی کنم باش

وااایچقدر به کامنتها خندیدم بعد مسخرش کرده گفته این چه کیفی هستش شوخی محسوب نمیشه بعدشم دختر خالشم م ...

شوخیای دیگم کرد😂منم ب کامنتا زیاد خندیدم

اما جدا از شوخی ناراحتم راستش ولی خب دیگ شده و سعی میککنم بی تفاوت باشم

الان دارم گریه میکنم نمیخام ببینمش اومدم توی اتاق

چە لوسی این کارا چیە زن گندە بە خودت بیا اینجوری پیش بری هم مریض میشی هم طلاقت میدە ام اس میگیری دور از جونت مگە چی گفتە خدا بهش رحم کنە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

چه حرفای عجیب غریبی زدن بهت نی نی سایتیا. خیلی طبیعیه که حس های شدیدی رو تجربه کنی چون وارد یه موقعی ...

با خاک یکسانم کردن خخخ ولی واقعن پشیمونم

البته هنوز حسادت میکنم ک چرا اینطوری رفتار کرد

چە لوسی این کارا چیە زن گندە بە خودت بیا اینجوری پیش بری هم مریض میشی هم طلاقت میدە ام اس میگیری دور ...

ام اس دارم🤐😂پفک لوسیم

ن شوخی میکنم البته جدا از شوخی ی ام اس خیلی خفیف دارم ک بر اثر غم زیادگرفتم

ولی خدایی 😐حسادت میکردم بهم نگا میکنن زر زر میخندن شوخی میکنن انگار من ادم نبودم بام حرف نمیزد