2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 115611 بازدید | 712 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب نامزدی برادرم عروس که دخترعموم بود بعد شب نامزدی به داداشم گفت چرا دست اون یکی دخترعمومونو گرفتی ...

اگه مثل خواهرش بود چرا رفت با دختر عمو ازدواج کرد؟ داداشت اگه علت تموم کردنش همین باشه پس خیلی پست بوده

😂😂😂😂😂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

نتیجه گیری این تاپیک

لطفا کودکان رو شوهر ندهید.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
پاشو پاشو خودتو جمع کن😂من مامانم آنقدر با پسرخاله اش و پسر داییش شوخی میکنه،بد بین نباش اونا مثل خو ...

ینی شما از من کوچیکتری؟

😂😂😂😂🥴🥴🥴دیشب چنان ب نامزدم توپیدم کنار دخترخالش البته درگوشی بهش توپیدم 🤐🤐🤐🤣🤣🤣🤣🤣حس میکنم دخترخالش شنید

پشیمونم چراااا اینطوری رفتار کزدم☹🙄 نامزدم اینطوری بارم اورده 😭🤣ن شوخی کردم نمیدونم چرا اینطوری شدم جدیدا

یکساعت خوبم یکساعت دیگ قاطی میکنم میرینم ب نامزدم 

دهن بینم ک هستم