2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 115984 بازدید | 712 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گف این کیف چیه دستت گرفتیبعد گف بیا بشین جای من.

عزیز دلم ماتو خانواده ها بچه هامون باهم گفت وگو دارن وهیچ منظوری پشتش نیست خواهش میکنم دیدتو عوض کن تا زندگیتو از هم نپاشیدی زیادی وسواس وحساسی روی رفتار دیگران

نمی دونم درسته درد دلمو اینجا بگم یا نه 

پارسال سال اولی بود ک عروس خانواده همسرم بودم 

یلدایی برام نیوردم و چند روز قبلش همسرم ی دعوا درست کرد و ارتباط رو قطع کرد 

نمی دونم چرا از یادم نمیره 

من انتظار طلا و و چیزایی که گران بود نداشتم 

من با یه گل ی کفش از ذوق میمردم خودشون هم می‌دونن

من با ی شاخه گل ضعف میکنم ولی اینکارو نکردن 

امسال ک ب اختلاف خوردیم امسال هم خبری نبود ضمن این ک یلدایی دختر دایی همسرم تو خونه ی مادر همسرم برگزار میشه یعنی امشب ...

و منم دعوت نیستم 

خب ازش نپرسیدی چرا پیام دادی؟ میگفتی یعنی موردی نداره منم با دوستات پیام بدم

عزیزم من اینکارو میکردم ولم میکرد قطعن

نمیدونم میگفتن ذهنت خرابه زیاد گیر میدی 

عزیزم من اینکارو میکردم ولم میکرد قطعننمیدونم میگفتن ذهنت خرابه زیاد گیر میدی

نه عزیزم اینجوری که میگه پیام بدن اصلا ربطی به ذهن مریض نداره اصلا حالا شوخی در حضورت خودت نمیگم اما پیام دادن خارج از عرفه بهش بگو هر جوری که دوست داری با زنت رفتار بشه با خانومای دیگم همونجوری رفتار کن بجای گریه خیلی رک و روشن صحبت کن و بگو اگر روابطت بازه که من اصلا کنار نمیام به درد هم نمیخوریم الان نامزدی بهتره تا ازدواج کنی و خدای نکرده یه بچم قربونی بشه

چرا اینقدر حساسی؟ اگه تو با پسر خالت یه شوخی معمولی می کردی و شوهرت جنجال به پا می‌کرد اونوقت چیکار ...

اخه راست میگی ولی خب قبلن سابقه داشته این رفتارو ازش دیدم ک خیانت کرده براهمین زیاد حساس شدم