2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 116046 بازدید | 712 پست
چرا امروز روز اول پریودمه هخخ نمیدونم چمه بی اختیار اشک میریزم

پیشنهاد میکنم همین اول کاری برو کتاب چرا مردان عاشق زنان زیرک میشوند رو بخون

شری آرگو

مترجم شادی اکبری

حتما بخون واقعا به دردت میخوره

از الان اینجوری کنی سر یه هفته نامزدت فرار کرده...

اسیر که نگرفتی...

سعی کن انقد با هم راحت باشید مثل دو تا دوست حرفاتون رو به هم بگید...

از الان بخواید به کوچکترین حرف و رفتار هم مشکوک بشید که نمیتونید زندگی کنید...حد و حدود روابط با دیگران رو برای همدیگه تعریف کنید و سعی کنید به همدیگه فضا بدید برای رشد...

هر کس در موردش اطلاعات داره لطفا راهنماییم کنه❤

پشت کنکوری ام

من سال فارغ التحصیلیم رو اشتباهی ثبت کردم به جای 1403 برام 1402 ثبت شده یعنی نمراتی که برای پارسال بوده برای سال قبلتر ثبت شده و تراز پایین تری بهم میده

و اینکه اصلا در مورد تایید سوابق یازدهم چیزی برام نیاورده و انگار 20 درصد یازدهم رو هم از دست دادم

سوابق رو تایید کردم و الان فقط گزینه چاپ رسید برام میاره

هیچ راهی برای ویرایش نیست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاین پیام بالاتر توضیح دادم در یه جمله اینو سرلوحه زندگیتون قرار بدین برای داشتن زندگی بهتر فقط تلا ...

احسنت به شما افرین هم تفکرتون عالی بوده و هم اراده ی قوی داشتین. 

کلا زندگی زناشویی چالش زیاد داره 

با حساسیت های غیرعادی و غر زدن هم سخت تر میشه 

یک زن یا یک مرد با ازدواج نمی تونه کلا با خانواده های فامیل دوران مجردی اش قطع رابطه کنه 

به هرحال با اونها رفت و امد داشتند گفتند خندیدند 

باهم بزرگ شدند و رشد کردند 

تا وقتی رفتارها خارج از محدوده شرع و عرف نباشه بهتره سکوت کنیم و البته حساس نباشیم چون این حساسیت روی تموم روابط و تصمیماتمون در کل سالهای ازدواجمون تاثیر می گذاره. 

شوهرم حساس بود خیلی عذابم داد حالا که سکوت کرده من نمی تونم کامل فراموش کنم و خیلی وقت ها دوباره این حس بد کنترلگری و شکاکیت ایشون دوباره یادم میاد مثل امروز که با خوندن تاپیک همه چی تازه شد. 

مثلا من نوه اول بودم و بقیه نوه ها به فاصله ۷وتا ده سال و ۱۵ سال و ۲۰ سال به دنیا آمدند من از اونها نگهداری کرده بودم و نوزادی و کودکیشون رو دیده بودم 

بعد ازدواج یک شب خانه ی عمه ام بودم پسرعمه هام منو بزرگ. می دیدند و احترام گذاشتند در یک لحظه ی پذیرایی از پسرعمه ام خیلی جدی تشکر کردم و گفتم مثلا محمد جان متشکرم زحمت نکش

اومدیم خونه شوهرم تموم طول دوشهر و بعد توخونه و بعد تا چندسال میگفت چرا بهش گفتی جان؟  

گفتم ۱۰ سال از من کوچکتره و بعد ما همیشه اینطور صدا زدیم اگر من یهو بیام رفتار دیگری کنم خیلی عجیب و مسخره است.  و برای خودمون بد میشه (ما به شدت به حجاب و لمس مقیدیم و اهل شوخی با پسرعمه و...  نیستیم) 

یا شوهرم سالها عذابم داد و دعوا میکرد وفریاد و عصبانیت 

چرا در دوران مجردی فلانی ازت خواستگاری کرده؟  میگفتم خوب دختر خوبی بودم مثل تو که امدی خواستگاری اون ها هم صحبت کردند اما دوست من که نبودند 

مدام هر ماه یه مورد دیکر خواستگاری رو پیدا می کرد و تا چند روز دعوا می کرد در حالیکه دختر خاله و نزدیکان خودش کلا حجاب روسری نداشتند و باز بودند یکبار نشد من از شوخی و صحبت های طولانیشون غر بزنم. 

اخرش من هم عصبی شدم بعد از دوسال گفتم هر شکی داری درسته من همونم که تو فکر میکنی ناراجتی طلاق بده... 

بعد هم یکبار که با دخترخاله اش حرف زد مثل خودش رفتار کردم و اساسی غر زدم و محدودیت ایجاد کردم به خانواده اش شکایت کرد 

گفتم به دلیل گیرهای الکی خودش منم میخوام از این به بعد مثل خودش رفتار کنم.  

من دیکه خسته شده بودم متنفر بودم از این روان مریض بارها تا پای طلاق رفتیم الان خیلی خوبه مهربونه...  اما یه قسمت از وجود من آسیب دیده واعتمادی بهش ندارم چون عذابم داد

کم غر بزنید مریضید برید دکتر

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
عزیزم میشه مثلا مثال بزنی که چه گیرایی میدادی؟ میخوام ببینم منم در اون حد هستم یا نهچندتاشو مثال میز ...

آره میتونم ولی خب یه مقدار خجالت میکشم نه خاطرتوون جمع هیچکس مثل من نیست 

از نزدیک ترین آدمای اطرافش مثل جارام ،یا یکی از خواهراش ، یا دخترای خواهر برادراش باهاش دعوا داشتم که بیشتر از سلام و خدا حافظی باشه حرفاشون فقط خودم 

باورت میشه حتی روی عمه ی خودم که شوهرم بخواد یکم خوش و بش کنه بدم میومد 

یا خواهر ۵ ساله ام🤐🤐🤐

تو مطب دکتر میرفتیم صندلیا از هم جداست ولی کنار همه نباید جوری مینشست که کنار خانمی بشینه 😔😔

حتی اپراتورهای خانمی که زنگ میزدن یا این زنگ میزد طفلکی با ترس و لرز حرف میزد و منم واقعا مشکل داشتم 

رو بازیگرای خانمی که تو تلویزیون پخش میشد هم از درون مشکل داشتم ولی دیگه خداییش اینو دیگه خودمم روم نمیشد چیزی بگم ولی عذاب میکشیدم 

بیشتر از اینکه شوهرم عذاب بکشه خودم داغون بودم همش شوهرمو زیر نظر داشتم همش بحث و احساس ناامنی ،کلافگیه  دائمی ، جایی تنهایی میبود همش فکرم درگیر بود ، خداروشکر سرکارشون همه آقا بودن وگرنه فکر کنم روانی میشدم 

باور کن به شوهرم التماس میکردم منو ببره روانشناس ولی راصی نبود طفلکی رو خیلی عذاب دادم و بعد ها هم همیشه ازش حلالیت خواستم 

خودم فکر میکنم من به دو دلیل اینطوری شدم وگرنه از اول عقد اینطوری نبودم میگفتیم میخندیدیم بدون مشکل و اضطراب و ...

یک تو خانواده ای بزرگ شدم که مادرم رو پدرم حساس بود و مدام شک داشت حتی مین الان هم این شک ها هست و تو وجود من بود

دو سنم کم بود و بعد یکی از جاریام مدام خاطرات دو نفرشون با شوهرمو تعریف میکرد هر اتفاقی که برای خودم و شوهرم تازه بود جاریم با خنده میومد میگفت عه ما با شوهرت قبلا این کار کردیم و ... آدم بد ذاتی هم نبود ولی نمیدونم چرا این کار رو میکرد مثلا تو یه استکان با شوهرم شوخی کردیم چای خوردیم گفت عه ما قبلا مثلا با آقا محسن اینطوری خوردیم و...

خلاصه حساسیتم به جاری شروع شد و به یکی از دختر عمه هام رسید و کم کم پخش شد و به پشه های مونثم می رسید دیگه 🫠😖😖😓😓

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
آره میتونم ولی خب یه مقدار خجالت میکشم نه خاطرتوون جمع هیچکس مثل من نیست از نزدیک ترین آدمای اطرافش ...

اخی عزیزم

اره شما دیگه خیلی حساس بودی

حساسیت خوبه و به طرف مقابل احساس مهم بودن میده اما به اندازش

خوشحالم که الان دیگه خوب شدی🥰😇

ریدی ب بهترین شب زندگیتون ک😐

ببین کلا بعد از عقد آدم یکم دودل میشه و استرسی 

یه بغضم همیشه میاد گوشه قلب ادم طبیعیه حالا تو فک کردی برا دخترخالشه 

ولی از الانم بدون شوهرت اسیر تو نیست ،قراره بره تو جامعه 

جامعه پر زن مردو دختر پسره این ارتباطات طبیعیه 

احسنت به شما افرین هم تفکرتون عالی بوده و هم اراده ی قوی داشتین. کلا زندگی زناشویی چالش زیاد داره ب ...

ممنونم بله موافقم واقعا و حتما خیلی عذاب کشیدید البته این قضیه برای شما بدتره چون اساسا ما خانما مثل برگ گل حساسیم و باید ازش مراقبت باشه اگه کسی عذابمون بده تا مدت ها اثرش رومون باقی میمونه و سخت فراموش میشه 

چه برسه به شما که دو سال از نزدیک ترین آدم به خودتون عذاب کشیدید و فراموش کردن سخت تره ولی شما هم فراموش کنین سعی کنین خودتون رو با همه چیز وفق بدین برای ارامش روانتون الان که دیگه خداروشکر شوهرتونم خوب شده شمام بزرگی کنین و خودتون به گذر زمان بسپرید هر چند سخته واقعا 

منم واقعا الان از عذاب وجدان عذاب میکشم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
اخی عزیزماره شما دیگه خیلی حساس بودیحساسیت خوبه و به طرف مقابل احساس مهم بودن میده اما به اندازشخوشح ...

ممنونم دوست مهربون انشاالله همگیمون بتونیم امنیت روحی و روانی خوبی داشته باشیم و باهم دیگه مسالمت آمیز ادامه بدیم 

نامزدم از شوخی بهش گف ک این کیف چیه دستت گرفتیبیا جای من بنشین

همه با خاله ها و دخترخاله هاشون به خاطر رفت و آمد زیاد بینشون راحت هستند 

ایشون قبل شما با دخترخالشون بوده اگه از ایشون خوشش می اومد تا الان ازدواج کردن 

این مسخره بازی ها چیه در میارین

عروسی پسرخاله از منم کوچیک تره من یا دخترخاله هام میرقصیدیم چپ چپ نگاه می‌کرد عروس خانم ،حالمو بهم زد تو عروسی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠