2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 116165 بازدید | 712 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخام ببینمش

خود خری

نه اینکه مثل خری   بلکه خود خری. اصن خر بودن تویی.  خر از رو تو یاد گرفت که خر شد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

عزیزم، با توجه به مسائلی که تو تاپیکات گفتی، بهت حق میدم که بدبین باشی، حتی به همین شوخی خیلی کوچیک.

ولی، ای کاش، همون وقتی که با رفیق صمیمیت، اون پیامارو رد و بدل کردن، همه چیو تموم میکردی...

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
سفارش خاصی نکردما هزار مدل کیک هست تو مغازه یکیش رو برداشته یکم دیدتون به دنیا عوض بشه کمتر اذیت میش ...

اصلا شما تمرکزت رو بیسکوئیته ولی اون از نادیده گرفتن ناراحت شده...نمیدونم مردا هم اخلاقشون همینه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

این حجم از حساس بودن اصلا طبیعی نیست خودت در آینده اذیت میشی ها هیچ کس از آدم وابسته و حساس خوشش نمیاد من که دخترم همسرم بخواد این حساس بازی ها در بیاره واقعا اعصابم نمی‌کشه چه برسه به مرد جماعت که صبر و حوصله کمتری داره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

یه فکری به حال خودت بکن منم شکاکم ناراحت میشم از خیلی چیزا اما نهههه این کیف چیه دستت اما خب تجربه ده سالمه عزیزم وقتی از چیزی دلخور شدی حس بدی اومد سراغت  خودتو کنترل کن اصلاااااا پیش شوهرت بروز ندههههه چون هم اون بعد مدتی دلسرد میشه هم ممکنه لج کنه و ایییینکه یهو میبینی حالت بد میشه حس خفگی پیدا میکنی فشارت بالا پایین میشه اما خودتو کنترل میکنی یه کم بعد میبینی اصلا چیز مهمی نبوده و اینکه دعوا و اینا درست نمیشه 

اشکام و چطور بند بیارم

عه اه خسته شدیما هی،اشکام چطوربندبیاد

انگارکتک خورده ،خنجرخورده

جمع کن خودتو

وبروبگو من بالغ نشدم ازدواج برام زوده،جونتو وزاربرو آقای نامزد

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اصلا شما تمرکزت رو بیسکوئیته ولی اون از نادیده گرفتن ناراحت شده...نمیدونم مردا هم اخلاقشون همینه

چی بگم 

والا همه تعجب کردن از رفتارش 

بالای ده نفر بودیم 

فقط من برام عجیب نبود 

بخدا داداشم خیلی حوصله داره اگر بهش می‌گفت اینجا نداشت بریم پیش خونه خودمون بخریم می‌رفت می‌خرید 

اخلاق داداشم رو می‌دونم دیگه 

والا کف دست بو نکرده بود که الان چون اینجا اونو نداشت ممکنه زنم دو ساعت زار بزنه سر این قضیه 

من برام قابل هضم نبود گریه میون جمع برای بیسکوییت 

آبروی خودش رفت 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40