2777
2789

یه همکار دارم که حس میکنم اگه من چراغ سبز نشون بدم اون پا پیش میذاره

سر کار خیلی کمکم میکنه و بدون اینکه بخوام خیلی کارهامو انجام میده، خودمم معذب میشم حتی بقیه هم گاهی به شوخی متلک میندازن که اِ فلانی برای تو فلان کارها رو انجام میده ولی به ما یه تعارفم نمیکنه!

تازگیا گاهی منو "عزیزم" خطاب میکنه، البته نه جلوی بقیه و گفتنش جوری نیست که حس بدی داشته باشه

بخاطر فوت یه نفر من خیلی شوکه و داغون شدم و البته به نظر خودم ناراحتیمو بروز نمیدادم و به کسی هم نگفتم

ولی اون متوجه حالم شد و چند روز بعدش گفت بالاخره حالت خوب شد؟

منم انکااار که نه من چیزیم نبود و خوب بودم

گفت نه خیلی گرفته و پکر بودی، خودت متوجه نمیشدی، ما که از بیرون می‌دیدیمت مشخص بود

وقتی هست احساس امنیت دارم، از اینکه مهربونه و باهوشه و حواسش به همه چی هست خوشم میاد، قیافه‌اشم خوبه نسبتا ولی من هیچ حس خاصی بهش ندارم...

در واقع انقدر آدم خوبیه که هی میخوام خودمو قانع کنم که یه حسی بهش داشته باشم

ولی هیچ حسی نیست، انگار که خالی‌ام، انگار که هیچ هورمونی توی بدنم وجود نداره

اگه همکارم نبود میگفتم چند بار باهاش قرار بذارم ببینم این حس به وجود میاد یا نه ولی چون همکارمه و هر روز دارم می‌بینمش نمیتونم به راحتی یه رابطه رو شروع و تموم کنم

نمیدونم باید چیکار کنم

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیو چیکار کنی؟ حتما باید کنارت کسی باشه مگههمکار بمون بقیه رو هم‌ علاف خودت نکن

من کسی رو علاف خودم نکردم

من کوچک‌ترین علاقه‌ای بهش نشون ندادم که

اخلاقم با اون هم مثل بقیه است

عشق این نیس که وقتی میبینیش قلبت بی قرار شه هااا

اون هوس زودگذره

به نظرم همین امنیت کافیه..

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
ترکیبی از جفتشع اگه برای اونی میخای دلت نلرزه پس برای کی بلرزه؟! :)

خب آره ولی نه اینکه فکر کنی همه چیزه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
عشق این نیس که وقتی میبینیش قلبت بی قرار شه هااااون هوس زودگذرهبه نظرم همین امنیت کافیه..

راستش دنبال اون تپش قلب نیستم

فقط دنبال یه جاذبه بیشتری میگردم

دیدین توی فیلما میگن

there's no chemistry between us

واقعا حس میکنم باید یه جرقه، یه جاذبه‌ای هم باشه که نیست