2777
2789
عنوان

تاحالاشده که از

57 بازدید | 6 پست

روی پای خودتون ایستادن و تحمل مسئولیت هایی بزرگتر از سنتون خسته شده باشین؟😓 من خیلی خسته شدم.. از سن تقریبا کم که باید درگیر دانشگاه و درس و هنر و تفریح میبودم شدم دختر خونه دار بدون هیچ هنری و با مدرک سیکل اونم ناقصه..بااینکه خیلی درسم خوب و بااستعدادم اما هم از نظر خانواده وشرایط مالی و مشکلااااات زیاد و نداشتن پشتوانه تو زندگیم از خیلی خوشیها محروم شدم ..دوس دارم دختر آزاد و بدون مسئولیت باشم مثل خیلیا😢 یه جمله بگید دووم بیارم حالم بهتر شه..خیلی خستم💔

تابع قلبمم...

باتمام وجود تک تک حرفاتو درک میکنم دیگه بریدم ازاینکه هیچ تکیه گاهی ندارم اماهمیشه خودم تکیه گاه خیلیابودم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم کسی تو این دنیا بی مسئولیت نیست

هر کسی به نوبه ی خودش مسئولیت هایی داره که اون هارو باید انجام بده 

و افتخار میکنم که وجود کسایی مثل شما روی این زمینه 

که با همه سختی ها باز هم قوی ادامه میدین در راه درست 

در راهی که هم خدا از شما راضی هست هم خودتون 

انشاءالله که خدا آرزوهای دلت رو برآورده میکنه 🌹

ازش کمک بخواه🌺

باتمام وجود تک تک حرفاتو درک میکنم دیگه بریدم ازاینکه هیچ تکیه گاهی ندارم اماهمیشه خودم تکیه گاه خیل ...

تو تنها نیستی 

تو دوتا تکیه گاه داری 

یکیش خودت 

یکیش خدا 

شاید خودت ، خودت رو در بعضی جاها تنها بزاری ولی مطمئن باش خدا تنهات نمیزاره  

فکر کن من از طرف خدا اومدم اینو بهت گفتم 

تو تنها نیستی 

من کنارتم 

منو یاد کن 

و صدایم بزن