2777
2789
عنوان

دارن برام یلدا میارن الان فهمیدم خیانت کرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 87 پست
خب شاید اصلا تو بازی نبوده...شوهرت راست راست نگفته این دختره هم راست نمیگه...اصلا اصلا ب روی شوهرت ن ...

الان چند ماهه از حرف زدن با شوهرم درباره این آیدی میگذره یکی دوماه حدودا 

الان برم چی رو چک کنم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

شاید آیدی شو اشتباه نوشته پیامم نداده که بفهمه این دختره اونی نبوده که تو بازی بوده

از کجا معلوم 💔😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیز خاصی نیست ک اینقد ذهنت درگیر شده. اگه معذرت خواهی کرده بیخیال شو و بگو این دفهه رو ب خانوادم نمی ...

نه نمیتونم تحمل کنم 

تنهاویزی که باعث میشد مشکلات این زندگی رو تحمل کنم اخلاق خوب و عشق وفاداری بود اگه نباشه دیگه نمیخوامش

نه نمیتونم تحمل کنم تنهاویزی که باعث میشد مشکلات این زندگی رو تحمل کنم اخلاق خوب و عشق وفاداری بود ا ...

خوب چیز بدی که ثابت نشده هنوز. سر هیچ و پوچ گیر الکی نده

روهاتون بهم باز میشه

ببین عزیزم هم جنس های ما خیلی مارموز تر از این حرفاست.

به شوهرت اینبار رو اعتماد کن و توی این مدت که تو عقدی راجبش تحقیق کن زیاد باهاش حرف بزن و زیر نظرش بگیر . شوهرتم دیوونه نیست وقتی باهات ازدواج کرده بهت خیانت کنه سر چند ماه 

لطفا بهش یه بار دیگه فرصت بده

حالا شایدم شوهرت اصلا خودش کاره ای نیست شاید آیدی اون زن به رفیق شوهرت ربط داشته باشه

نه دست خط شوهرم بود

الان دارم با دختره چت میکنم فکر کنم به یه چیزایی دارم میرسم :+

چیکار کنم حقیقت رو از کجا بفهمم؟آخه ارتباط آنچنانی نداشتم فقط تو چت مخصوص بازی سوال کرده با خانمها چ ...

استارتر من احساس میکنم دختره دروغ میگه.فکر میکنم شاید شوهرت باهاش چت کرده بعد یا عذاب وجدان گرفته ولش کرده یا واقعا کمک میخواسته دیده دختره کرم داره ولش کرده.دختره از لجش اومده بهت اینجوری گفته.اگه شوهرت میخواست دروغ بگه اونوقت شب زنگ نمیزد توجیهت کنه.یا بگه برو بهش پیام بده.بعدشم که مگه چیز دیگه ای از شوهرت دیدی؟

ببین عزیزم هم جنس های ما خیلی مارموز تر از این حرفاست.به شوهرت اینبار رو اعتماد کن و توی این مدت که ...

منظورت از جمله اول چیه؟؟؟؟

وا دختر بخدا تو کم عقل و کودن هستی انقدر اعصابمو خورد کردی مجبور شدم فحشت بدم ... دختره تو بازی آنلاین به پسر آیدی داده الان تو رفتی ازش پرسیدی معلومه که گردن نمیگیره که براش دردسر نشه اگر انقدر دختر خوبیه که براش عجیبه که آیدیش دست یه مرد چکار میکنه آیدیش مثل نقل و نبات تو دفتر شوهرت نبود . احمق نشو و به اون دختر اعتماد نکن میزنم لهت میکنم