2777
2789

چند ماه پیش تو دفتر حساب کتابش که برای محل کارش بود آیدی یه خانم رو دیدم  هرچی بهش گفتم این برا کیه؟؟؟؟ نگفت 

چرند تحویلم داد که دوستم نوشته شاگردان نوشته فلانی نوشته یا مدنمیاد تا اینکه گفتم این دست خط توعههههه دهنشو بست 

هستید بگم بقیشو؟😭

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بگو

|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیک‌های این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

هرچی گفتم نگفت 

تا اینکه آخر شب تو چت التماسش کردم حالم بده راستشو بگو توروخدا 

زنک زد بهم نصفه شب بود 

گفت می‌خوام راستشو بهت بگم 

گفت چندماه پیش ( تابستون یعنی ) یادته رابطمون چطدر سرد شده بود هی میگفتی عرضه رابطه نگه داشتن نداری نمیتونی خوشبختم کنی و فلان و... من دیدم هرکاری میکنم درست نمیشه گفتم بذار برم از یتدخانم بپرسم

بعد تو یه بازی آنلاین که تو گوشیم داشتم قسمت چتش دیدم خانم هم هست تو جمع ازش سوال کردم با خانما باید چطوری رفتار کرد خانمه هم گفت اینجا نمیشه آیدی میدم بیا اونجا صحبت کنیم

لایک لایک لایک

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

منم آیدی رو نوشتم ولی بعدش حس بدی گرفتم که چرا باید برای زندگیم از یه زن مشورت بخوام برای همین هیچوقت بهش پیام ندادم یادم هم رفت پاک کنم از تو دفتر ...

لحظه اول که آیدی رو دیدم بهم گفت خودت برو بهش پیام بده ببین کیه من نمیدونم کیه یادم نمیاد اصلا این آیدی کیه و چیه کی نوشته 

منم خر بودم احمق بودم پیام ندادم به اون ایدی