2777
2789
عنوان

ابروم رفت مثلا شب یلدا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3819 بازدید | 152 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دورتون بگردم من نمیدونم چیکار کنم ،نمیدونم میگم خودکشی ولی ارزش نداره خودکشی کنم چی بشه ولی من تو یه ...

نه عزیزم خودکشی هیچ چیزو بر طرف نمیکنه بهت قول میدم اگه تلاش کنی این روزا هم میگذره 

نه عزیزم خودکشی هیچ چیزو بر طرف نمیکنه بهت قول میدم اگه تلاش کنی این روزا هم میگذره

:) من این خانوادرو نمیخوام میخوام از خونه فرار کنم اینا معتادن

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
۱۶ سالمه هنوز

خب پس وقت داری دختر شبانه روز تایمتو بذار واسه درس بری دانشگاه بعد اونحا انتخاب رشته بزن یه جایی غیر از شهرتون که تو خوابگاه بمونی راحت بشی از همینجا از ته دلم واست ارزوی خوشبختی کردم ♥️

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

هنوز مستیا قشنگ چه طرز نوشتاره کی به کیه لامصب یه آبلیمویی قهوه ای بزن بپره

به خدا من نخوردم

رو مامانم اب ریختم مستی بپره از سرش نشسته از خاطرات گل کشیدنش بگه بابا و رفیق فوت شدمو مسخره کردن بهم گفتن خراب

خب پس وقت داری دختر شبانه روز تایمتو بذار واسه درس بری دانشگاه بعد اونحا انتخاب رشته بزن یه جایی غیر ...

اره ازبچگی برنامه همینه چاره دیگه ای ندارم

:) من این خانوادرو نمیخوام میخوام از خونه فرار کنم اینا معتادن

تحمل کن روز رو خونه نباش برو کتابخونه درس بخون یا با دوستات برو بیرون سعی کن کمتر خونه باشی قابل تحمل تره

ایشالا موفق میشی دیگه چیزی نمونده تا کنکورت تحمل کن میگذره این روزاهم

چشم میگذره من میتونم من میرم از این خونه همش تموم میشه اره

تحمل کن روز رو خونه نباش برو کتابخونه درس بخون یا با دوستات برو بیرون سعی کن کمتر خونه باشی قابل تحم ...

اره میرم نمیمونم بخدا که میرم

همین کارو کن عزیزم ایشالا این روزام میگذره قوی بمون💗

مرسی:)

اما الان نمیدونم باید چیکار کنم فردا مامانم بلند شه تا میتونم باید بزنمش نمیتونم باید خودمو خالی کنم

مرسی:)اما الان نمیدونم باید چیکار کنم فردا مامانم بلند شه تا میتونم باید بزنمش نمیتونم باید خودمو خا ...

نه عزیزم درگیر نشو نزار کینه بگیره ازت گفتم با این ادما که خودشون و خانواده و هیچی واسشون مهم نیست و اینطور معتاد میشن میتونن هر لحظه از روی کینه و دلخوری یه اسیبی بزنن

فقط یکم برو بیرون نبینش حرصت کمتر میشه