2777
2789
عنوان

ابروم رفت مثلا شب یلدا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 152 پست
چرا بهش کمک نمیکنی ؟

چیکار کنم چقدر بگم نخور چقدر بگم مامان مواد نکش هی میگه توبه کردم هی میگه توبه کردم باز شروع میکنه چیکار کنم بع 

خانوادش یبار گفتم گفت اگه بگی باز از خونه بیرونت میکنم

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولش خواستم از مامانت طرفداری کنم ولی الان که کامل خوندم نظرم عوض شد مامانت متاسفانه خودش از هموناس

گذشته اش خرابه اما امشب جاش نبود

گذشته اش خرابه اما امشب جاش نبود

پدرت فوت کرده؟اگه پدرت نیس چاره اش اینه تو و داداشت باهم دست به یکی کنین جلوشو بگیرین واسه خودشم بهتره

خدا ایشالا خودش واست خوب بچینه عمیقا ناراحت شدم 💔

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

تو و داداشت نذارین اینطور آدما‌رفت و آمد کنن خونتون مشروب و گل اینارم اگه جاسازی چیزی داره پیدا کنین ...

من نمیدونستم این پسره میخواد اینکارو کنه

پدرت فوت کرده؟اگه پدرت نیس چاره اش اینه تو و داداشت باهم دست به یکی کنین جلوشو بگیرین واسه خودشم بهت ...

داداشم ناتنیه ۴۰ سالشه به اون چه بدبختی منه من باید یکاری کنم

وای چی میکشی تو دختر؟

بمیرم برات میدونم سخته ولی این فشاری که مادرت بهت میاره نزار اصلا روی تو تاثیر بزاره و تو ام مثل اون بشی فقط سعی کنین ترکش بدین و زیاد باهاش درگیر نشو ادمی که مست میکنه و گل میکشه تو خال خودش نیست هر لحظه ممکنه بهت اسیبی بزنه 

فقط روی ایندت تمرکز کن و درستو بخونم بلکه یه راه فراری باشه :)💗

اگه دوست داشتی یا میخوای با کسی حرف بزنی میتونی بهم درخواست بدی همیشه بهت گوش میدم:) 💗

وای چی میکشی تو دختر؟بمیرم برات میدونم سخته ولی این فشاری که مادرت بهت میاره نزار اصلا روی تو تاثیر ...

دورتون بگردم من نمیدونم چیکار کنم ،نمیدونم میگم خودکشی ولی ارزش نداره خودکشی کنم چی بشه ولی من تو یه خانواده داغون بزرگ شدم اینم شد نتیجه.