2777
2789

خانواده شوهرمن بیشتراز دهتا بچه دارن نزدیک چهارپنجتاشونم حاملن یکی ازخواهرشوهرامم که بچش دوماه ازپسرمن کوچیکتر اوایل من واسه پسرم غذا میبردم خب زیادتردریت میکردم خودم تعارف میکرد که اونم به بچش بده بعد انگارشده وظیفه الان هرچی ببرم خواهرشوهرم خودش میادمیگه واسه پسرمنم بریز یه ایرادم میگیره که چراشفتس خب بچه بی دندون بایدبرنح شفته بخوره بازدفعه بعدمیگه امشب خونه مادرشوهرم یه مراسمی بود که اونجاخرماهم بود ولی پسرمن اینقدبدغذاس میوه وایناکه کلا نمیخوره من خرماازخونه براش بردم چون ازون یکم میخوره داشتم یدونه بهش میدادم دخترخواهرشوهرم اومدکنارپسرم بعدعروس اون یکی خواهرشوهرمم گفت وای خب به اونم بده توداری به بچه خودت میدی اونم آب دهنشوقورت میده من جاخوردم چون اصلا حواسم نبود بعد به اون یکی خواعرشوهرم تعارف کردم که به بچه هاش بده ازش اون به خواهرش که باردارهم میگه بردار اون برداشت میگه فلانی که حتماخودش دلش خاست باردارمن واقعا عصابم خوردشددیگه اخه اونجا که خرما بود من اون چنتاخرماکه واسه پسرخودم بردمو بایدبه چن نفردیگه تعارف میکردم دیگه حرف اونو به روی خودم نیاوردم چون دوسه تاباردار دیگه ودهتابچه دیگم بود یعنی کارم بدبود؟

من عذای پسرمو همیشه تو خونه میدم جایی نمیبرم منم داستانای خودمو دارم بهتره جایی نبری غذاشو

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار شما از ریشه اشتباههتو جمع های خانوادگی چرا برای بچتون غذا و خوراکی میبرین؟تبدیل به وظیفه شده؟ بچ ...

چون بچه زیریکسال نمیتونه غذای سفره بخوره بچه بدغذای من که کلا هیجی نمیخوره بزارم چندین ساعت گرسنه بمونه؟بعدهمونا میگن چرا براش هیجی نیاوردی بهش نمیرسی

نمیدونم شاید منم اگه جاتون بودم حس سو استفاده بهم دست میداد

ولی بیا اونطوری بهش نگاه کن که حالا فردا سرم فداسر بچه ها یه خوراکی هست تعارف میکنم به همه

نهایتا هفته ای یه بار ببینید همو

اونم حالا هر چی بردی یه تعارف بکن و کسی م ایراد گرفت بگو هماهنگ با سلیقه بچه م درست کردم

کار شما از ریشه اشتباههتو جمع های خانوادگی چرا برای بچتون غذا و خوراکی میبرین؟تبدیل به وظیفه شده؟ بچ ...

عزیزم شکم پرستی بقیه وظیفه من نیست شوهرمن کشک خرید براخونه خواهرشوهرمم میدونست ازکجا خریده پولدنیم کیلوکشکم داشت که خودش بخره ولی پیغام دادبه مادرشوهرم که من دیدم هوس کردم براش فرستادم ولی حرصم گرفت که خودش نمیتونست بخره 

من به پسرم شیرخشکم میدم بچه های شیش ساله اونا بیان اونم هوس کنن بخورن 

حالا خرما و موز و این مدلا رو اونجا نبر یه وقت تعداد نفرات زیاده کم میاد بیسکوییت هم ببر

اخه مامانم گفت اونجا خرما داشتن من گفتم چنتاواسه پسرخودم جداببرم همشون یهو اینو خاستن

اخه مامانم گفت اونجا خرما داشتن من گفتم چنتاواسه پسرخودم جداببرم همشون یهو اینو خاستن

بچه ها دوست دارن دورهم جمع بشن خوراکی بخورن 

حالا دیدن نی نی میخواد بخوره جمع شدن دورش دلشون خواس

الهی،گاهی،نگاهی...

بچه ها دوست دارن دورهم جمع بشن خوراکی بخورن حالا دیدن نی نی میخواد بخوره جمع شدن دورش دلشون خواس

عزیزم بچه ها اوکی بارداراهم دلشون خوراکی بچرو خاست اونجا بازم خرما بود این یکی که بارداربود برداشت میگه عروس خواهرمم که باردارشاید دلش اینوخاست