2777
2789
عنوان

شوهر خسیس و کم حوصله

564 بازدید | 44 پست

سلام خانوما

شوهرم کمی خسیس

ب قیمت وسایل خیلی دقت میکنه ک سرش کلاه نره.

ساعت ۶ پسر خالم ک دبیرستانیه و برادرم زنگ زدن دارن میان خونمون یهویی.من براشون شام پختم و نوشابه و ماست نداشتیم خجالت کشیدم کارت شوهرم برداشتم ب پسر خالم گفتم بیا برونوشابه و ماست پگاه بخر و یدونه خامه صبحانه ک فردا لازمش دارم بعد این گف این چرا بره من برم گفتم باشه تو برو خامه هم حتما بخر گف نه پس همون پسر خالت بره بعدش پسر خالم رفت ماست سون خرید ب جای پگاه پولش شد ۷۷ تومن اومد فهمیدم سرم غر میزنه بعد اینا.رقتن خونشون من موندم غز این.هی گف چرا کارتمو بی اجازه برداشتی چرا ب خودم نگفتی ۱۵۰ تومن رفت هی گف هی گف هیچی نگفتم.شوهرم خیلی نامرد دلم شکست

چه  گدا

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمرم باهاش هدر میره خانواده خودم دست و دلباز اینم اینجوری.عصر ب مامانم گفتم فردا میخام دسر نسکافه ای درست کنم نشاسته ذرت میخاد گف میارم از خونمون واست الان دیدم از برادرم فرستاده ی نایلون همه چیزایی ک واس کیک و شیرینی و دسر نیازه حتی بیسکویت. ولی این یدونه خامه رو زد سرم.هر ازگاهی خیلی دلمو میشکنه نمیتونم ادامه بدم نمیتونم باهاش بخابم حتی

ای خدا ب داد دلم برس

باهمون پسرخالت میذفتی که تنها نباشی

اره یادم نبود.میدونی زندکی با فرد خسیس مخصوصا شوهرت باشه خیلی سخته چیزایی رو باید باهاش تجربه کنی ک تو عمرت نمیگفتی عه اینم تجربه میکنم ؟محاله.ولی میکنی.چیزایی ک واس زنای دیگ عادیه واس من ممنوعس چیزایی رو باید رعایت کنم و خودم انجامشون بدم ک مردای بقیه انجام میدن.خدا ب داد دل ما زنای مرد خسیس دار برسه.

خودت برو خرید اخلاقش میدونی

سود پولم خرج میکنم هر ماه.۵ تومن میشه.این ماه نرسوندم تا قرعه مو بدم ۱ تومن بود ینی امشب باید واریز کنم گفتم عزیزم اون ۱ تومنی ک بهم میدیو زود بده بزنم قرعه میگ من یکم هرماه میدم صبر کن ب من چه پولتو نتونستی مدیریت کنی.ینی منتظر سود پولش یکم بریزن تا ۱ تومن از اون بده بهم درحالی ک امروز پیام حقوقش اومد ۲۸ ملیون ینی از اون ۱ تومن سهم من نیس.اینجوریه مرد خسیس

زیاد خرج کن عادی بشه.. بنظرم توهم کوتاه میای توخرج

اتفاقا من هم قانع نیستم ولی گاهی کم میارم بخاطر آرامش بچم اون خیلی حساس شده.فقط میام اینجا درد و دل میکنم.