2777
2789
عنوان

گریم بند نمیاد بیاید

165 بازدید | 14 پست

یک سال و نیمه میرم کلاس پیانو با مخالفت شدید بابام 

تو این مدت هم اصلا اصرار نکردم یا نگفتم که مامانم پیانو بخره همون کلاس تمرین میکنم دیگه مسافت و راه طولانیشو برق آفتاب و سرماشو به جون خریدم هر هفتشم بابام غر میزد و منتشو میزاشت سرم از کلاس زبانمم گذشتم که خرج کمتری باشه یا مثلا دلم میخواد چیزی بخرم میگن نه و هی اورد نده منم میگم با پول خودم میگن پول خودتم همون پول ماست(خیلی خیلی حس بدی بهم دست میده)یچی میخرم ذوقم کور میشه بخدا انقد که احساس میکنم زیادی دارم خرج میکنم و سربارم خیلی بده خیلی دلم میخواد مستقل بشم خیلی خیلی دلم میخواد مستقل بشم شدیدا میخوام یه کار آنلاینی داشته باشم دستم تو جیب خودم باشه من شدیدا پیانو رو دوس دارم و اصلا دلم نمیخواد ولش کنم ولی وقتی انقد منت میذارن و فکر میکنن من درکی ندارم و خودم به اندازه کافی خجالت نمی کشم خیلی عذابه و دارم فکر میکنم ولش کنم 

کاری سراغ دارید بتونم با این سنم برم؟ ۱۶ سالمه 

کارای مستقل دوس دارم مثل آنلاین شاپ 

البته این منت و اینا همه بیشتر از سمت بابام و بیشتر مشکلم با اونه مامانم خیلی باهام راه اومده ولی حس سربار بودن هس

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

بابات خیلی پولداره اگه آره که هیچی ولی اگه نیست واقعاً به بابات حق میدم که سرت منت بذاره و از دستت ناراحت باشه آخه دختر جان تو این اوضاع اقتصادی کلاس پیانو چی تا آخه همون زبان می‌رفتی که بهتر بود 😵‍💫😵‍💫😂

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه پدرت وضعش اوکیه دقت کن گفتم وضعش اوکیه خودت بزن به سلیطه بازی پول بگیر اگه نمیخواستن خرج کنن بچه براچی اوردن؟ولی اگه توفشار مالی درکشون کن،منم پدرم متوسط  بود ولی هیچوقت نتوستم پولی درخواست کنم اوناهم نمیدادن حتی الان که متاهلم تا الان یه ۵۰هزاری نزاشتن جیبم 

عزیزم وضع مالیتون چطوره؟

مامانم فرهنگیه بابامم اینجا نمیتونم بگم نشناسن ولی معقوله متوسط رو به بالا حساب میشیم

بابات خیلی پولداره اگه آره که هیچی ولی اگه نیست واقعاً به بابات حق میدم که سرت منت بذاره و از دستت ن ...

پس حسرت شه بمونه رو دلم؟ 

اینا نتیجش بعدا مشخص میشه من چکاری از دستم برمیاد خی

اگه پدرت وضعش اوکیه دقت کن گفتم وضعش اوکیه خودت بزن به سلیطه بازی پول بگیر اگه نمیخواستن خرج کنن بچه ...

تو فشار مالی که نه نیستیم خداروشکر ولی اخه منم میگم خرج من فقط همین کلاس پیانوعه شهریه ؤ سرویس رو همه دارن بخدا همه همکلاسیام هم کلاس زبانشون هس هم موسیقی شون هم کلاس خصوصی دارن که نمیخوام بخدا زبانو گفتم خونه میخونم پیانو هم اصن نگفتم بخرن که هنوز نخریده منتش هس(از طرف بابام) 

پس حسرت شه بمونه رو دلم؟ اینا نتیجش بعدا مشخص میشه من چکاری از دستم برمیاد خی

متاسفانه آره منم ویولن خیلی دوست داشتم ولی چون می‌دونستم توی ایران به درد هیچی نمی‌خوره ولش کردم رفتم سراغ یک رشته پولساز تو ایران پولو بچسب علاقه حرفی برای گفتن نداره 🙂🙂

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
بابات خیلی پولداره اگه آره که هیچی ولی اگه نیست واقعاً به بابات حق میدم که سرت منت بذاره و از دستت ن ...

همچین میگی زبانم زیاد فرقی با پیانو نداشت

پیانو شهریه ش سه ماه یباره زبان هرماه 

یکی میشه تقریبا

متاسفانه آره منم ویولن خیلی دوست داشتم ولی چون می‌دونستم توی ایران به درد هیچی نمی‌خوره ولش کردم رفت ...

اشتباه کردی خب عزیزم 

ویولن کی گفته پول ساز نیس؟ تازه ویولن خیلی خوبه که 

نه اندازه پیانو گرونه تازه دسته دو هم میشه خرید بعد تو جشنا و مراسما مدرسه به دردت میخورد کلاس خصوصی راحت میشه برداشت وقتی حرفه ای شی میشینی خونت کلاس برمیداری یا تو آموزشگاهی یا کی گفته تو ایران نمیشه؟ کنسرتای تو ایران نوازنده ی زن داریم همچی به اراده ی خودت بستگی داره❤

متاسفانه آره منم ویولن خیلی دوست داشتم ولی چون می‌دونستم توی ایران به درد هیچی نمی‌خوره ولش کردم رفت ...

میتونم بپرسم رشته پولساز چی رفتید؟ چون شدیدا میخوام درآمد داشته باشم از همین الان

مامانم فرهنگیه بابامم اینجا نمیتونم بگم نشناسن ولی معقوله متوسط رو به بالا حساب میشیم

عزیزدلم اولا زندگی رو اینقد سخت نگیر دوما خودتو با بقیه مقایسه نکن

به نظر من بهتره طبق اولویت پیش بری واسه شما که 16 سالته و مدرسه و کنکور داری قطعا کلاس زبان مهم تره چون شما بعدا هم میتونی کلاس پیانو بری البته اگر وضع مالیتون این اجازه رو میده که هردو کلاس رو بری حتما برو و هرچقدم بابات غر زد برات مهم نباشه یه گوشت بشه در یه گوشت دروازه ولی اگر وضع مالیتون واسه هردوکلاس اوکی نیست زبان مهم تره انشالله خودت مستقل میشی پیانو هم میخری کلاسشم میری 

بعدشم شما هنوز 16 سالته حس سربار بودن چرا؟ اونا به دنیات آوردن و وظیفشونه نیازهات رو تامین کنن

فقط یه نصیحت از من به تو من 21 سالمه و میتونم بگم پول هیچ چیزی رو ندارم و از خانواده هم نمیتونم بگیرم چون من واقعا سربارم نه شغلی دارم نه کنکور قبول شدم نه هیچی و تو شرایط افتضاحیم واسه همین تصمیم گرفتم واسه چهارمین بار کنکور بدم بلکه مستقل شم و از این وضع دربیام 

دوست داری توهم مثل من بشی؟ قطعا نه پس خوب بشین درستو بخون فعلا فقط فکر و ذکرت درست باشه به فکر کار آنلاین نباش حتی شده از کلاس پیانوتم منصرف شو بخاطر درس البته اگر هدفت درس و کنکوره وگرنه اگر هدفت نیست از الان برو یه مهارت پول ساز یاد بگیر که مثل من نشی با 21 سال سن هیچی بلد نیستم مجبور دوباره بشینم درس بخونم هرچند راحتترین راه برای مستقل و شاغل شدن برای یه دختر درسه

به دوستات هم توجه نکن منم دوستایی دارم که واسشون ماشین گرفتن منم لنگ یه تومن پولم به هرحال هرکس زندگیش یه جوره باید یاد بگیریم تو هر شرایطی که هستیم تلاش کنیم شرایط رو بهتر کنیم وگرنه با غر زدن و اینا هیچی حل نمیشه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

عزیزدلم اولا زندگی رو اینقد سخت نگیر دوما خودتو با بقیه مقایسه نکنبه نظر من بهتره طبق اولویت پیش بری ...

بعدا برای پیانو دیره همین الانم دیر کردم زبانو خودم میخوام فشرده بخونم چون واقعا کلاسا بیرون هیچی درس نمیدن خداتومن پول میگیرن دیدم هزینه ی زیادی و بازدهی کمه به دردمم نمیخوره مگر الان که چندوقته به فکر مهاجرتم 

شما کاملا درست میگید رومم نمیشه بهشون بگم 

عزیزم الهی قشنگترینا برات رقم بخوره و موفق و مستقل شی دلت شاد باشه:) 💚

بعدا برای پیانو دیره همین الانم دیر کردم زبانو خودم میخوام فشرده بخونم چون واقعا کلاسا بیرون هیچی در ...

انشالله بهترین تصمیم رو بگیری

قربونت تو هم همچنین عزیزم💕💕💕

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی