جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
افرین که مودبانه جواب دادی من بودم میشستمش وقتی الکی بهم گیر داد
من به این حرفا عادت کردم
وقتی میام سایت با حجم عظیمی از کینه کاربر ها نسبت بهم مواجه میشم
ولی لباس اهنی میپوشم
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
افرین که مودبانه جواب دادی من بودم میشستمش وقتی الکی بهم گیر داد
به هم
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
😂😂🤭نمیدونستم اونقد ضعیفه ک میره دوستاشو میاره یا اکانت دومشو😂😂😂🤭
چون من و اون یکی کاربر حرف حق زدیم دلیل بر اکانت دومش یا دوستش بودن نیست
بابت تک تک قضاوت هامون حتی مجازی یه روز جواب پس میدیم پس قبل هر حرفی فکر کنیم
یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋️ شازدهکوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻 بـرگ از درخـت خـسـتـــہ مـیـشـد پـایـیـزو بـــهـونـه مـیـکـرد :) 🍂