2777
2789
عنوان

پدر شوهرم امشب فوت کرده و من نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 68 پست

بنظر بهترین کار همینه بگید به همسرتون که میخواید بساید و خودش راه حل بده

وقتایی که در رابطه با خانواده شوهر مشکل پیش میاد من همیشه راه حلشو ميندازم گردن نامزدم

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میترسم شناسایی بشم اطلاعات دقیق بدم. ولی دوقلوی یک ساله هستند.

اگه بخوای میتونی خودت ماشین بگیری ببری راحت میتونی جا به جاشون کنی سخت نیست 

البته اگه واقعا بخوای و دنبال بهانه نباشه 

پدر شوهرته غریبه نیست ، پیش شوهرت باش

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
شما الکی ریختی رو این بنده خدا مگه چه حرف بدی زدی بعدم شما جواب دادی هااا

💜مچکر بابت حرف حقتون 

خودشون دخالت میکنن و خودشون نصیحت 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نیازی نیست جایی بری و بچه های طفل معصوم رو تو سرما آواره کنی 

بمون بالا سر بچهات و صبح برو خاکسپاری 

هیچی مهمتر از بچه نیست

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

خدا رحمتشون کنه هیچی الان که نرفتی آماده سازی واسه فردا تشیع کن که کاراتو کرده باشی به شوهرت و خانوادش برسی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بله رسم داریم

پس دختر خوب برو 

هم واسع خودت هم واسه بچه هات وسیله جمع کن برو ، یک ساله هستن ، تا دم در که میتونی ببریشون تا سوار آژانس یا اسنپ کنی

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

خدا بیامرزه با همسرتون مشورت کنین

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
💜مچکر بابت حرف حقتون خودشون دخالت میکنن و خودشون نصیحت

خیلی تعجب کردم آخه‌.بالخره هرکسی یه نظری داره الکی شروع کرد به حرف زدن بعد جالبه به شما گفت تو تاپیکا بد حرف میزنی خودش خیلی زشت حرف زد

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
فک نکن حاضر جوابی خیلی قشنگه اتفاقا خیلی حال بهم زنو منفورت میکنه

از استارتر عذر میخوام 

ولی شما با یه حرف نادرست دارین جو تاپیک رو بهم میزنین 

ایشون خیلی مودبانه گفتن که فردا بره 

شما به ایشون با حالت عصبی توهین کردی 

و اگه به قضاوت باشه خودتون رو منفور کردین

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
خیلی تعجب کردم آخه‌.بالخره هرکسی یه نظری داره الکی شروع کرد به حرف زدن بعد جالبه به شما گفت تو تاپیک ...

چی بگم 

اسی جان شرمنده انشاالله اخرین غمتون باشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

از استارتر عذر میخوام ولی شما با یه حرف نادرست دارین جو تاپیک رو بهم میزنین ایشون خیلی مودبانه گفتن ...

🥺💜