2777
2789
عنوان

وااایی مامانم به استادم با اکانت من پیام داده😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست
چرا خودت پیام ندادی ؟ 😂یک پیامه دیگه

حال نداشتم فک کردم مامانم وصل آدم پیام میده😂

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان منم مثل مامان توعه ...

حتی هنوز که هنوزه و دانشجو شدم میگه فلان پیامو بفرست برای استادت یا نمیدونم با اونی که رودر بایستی دارم 😑😂باز قبلا با گوشی خودش بود ،میدونستن مامانمه 

حالا خودم در بند این مناسبتا نیستم زیاد 😅

🤍🩶🖤
حالا مامان من دوران کنکور می‌گفت برای چی به مشاورت میگی سلام صبح بخیر 😐

🤣🤣🤣

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

😂😂😂درکت نمیکنم یک پیام بود دیگه 

😂😂ان شاء الله که خیره 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

مامان منم مثل مامان توعه ...حتی هنوز که هنوزه و دانشجو شدم میگه فلان پیامو بفرست برای استادت یا نمید ...

از دست این مامانا😂

مادرت داره وصلتو جوش میده کاری به حرف تو نداشت

دقیقا😐🤣

اول اینکه کاملا خوب پیام داده ، هم تبریک گفته هم شبیه روز معلم که گل میدن گل فرستاده ، دوم اینکه چقدر زشت درباره مادرت صحبت میکنی ، دلم برای مادرت سوخت انگار کنیز گیس بریدته

اول اینکه کاملا خوب پیام داده ، هم تبریک گفته هم شبیه روز معلم که گل میدن گل فرستاده ، دوم اینکه چقد ...

😐💔