2777
2789

از اینکه زندگیش خوب پیش نره مخصوصا با این وضع مهریه ها و زیاد شدن طلاق ، شناخت زیادی هم روی دختر خانم نداریم 

شما موقع ازدواج داداشاتون نمی ترسیدید؟

دوره ی آشنایی گذاشتن برای اینجور مواقع

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو رو خدا شناخت داشته باشین 

من عموم بهترین مهندس شهرمونه رفت یه شهر دیگه دختر گرفت عقد کردن همون موقع متوجه شد باباش معتاده دختره برای پول با عموم ازدواج کرده بود دو روز بعد عقد مهریه اش رو گذاشت اجرا برای کل فامیل و خاندان طلسم نوشته بدبخت مون کرده روانیه تو کوچه خیابون داد میزنه دعوا های شدید تو خیابون با عموم میکرد زنگ می‌زدیم پلیس،پلیس رو هم سرکار میزاشت فرار میکرد هزاران بلا سرمون آورد خواهش میکنم دقت کنید 

عموم رو اونقدر کتک زده بود 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

یه مدت قبل عقد رفت آمد کنین تا حدودی دستتون میاد ولی نمیشه گفت در آینده چی میشه🫤عروس ما غریبه هم نبود شناخت داشتیم ولی بعد از چند سال بدترین خصلت هارو از خودش نشون داد که خدا نصیب هیچکس نکنه، الانم چندساله کاتیم؛ داداشم هم بخاطر اون گذاشتیم کنار 

خب چیکار کنیم خودمون بزنیم به اون راه ،اونم وقتی که باید بیشتر از همیشه حواسمون جمع باشه؟

نه عزیزم تحقیق واسه چیه 

قبل ازدواج یه مدت رفت آمد بکنین 

مهترین چیز سنجیدن سطح فرهنگ و اعتقادات دوتا خانواده اس 

نه عزیزم تحقیق واسه چیه قبل ازدواج یه مدت رفت آمد بکنین مهترین چیز سنجیدن سطح فرهنگ و اعتقادات دوتا ...

والا یچیزایی ازشون دیدیم که مورد پسندمون نبوده اصلا ولی خب صداش درنمیاریم چون اگه نشه داداشم یگه تقصیر شما بود من میخواستمش