2777
2789

نمیدونم شانس من که هرکی برسه بهم یچیزی بگه اخه فک میکردم خانمای بافرهنگین مادرشوهرمن اینجوریه که هرکی بشینه باش حرف بزنه کلی درمورد عروساش بدمیگه ولی اونا اتفاقا فقط ازعروساشون تعریف میکنن فک میکردم خب اوناهم مادرشوهرخوبین که رابطشون باعروساشون خوبه ولی امشب کلی تیکه به من انداختن که ازحرفای ملدرشوهرمم بدتربود یعنی باعروسای خودشونم اینجورین یاواقعا هرکی به من میرسه بایداذیتم کنه پسرمن خیلیی بدغذاس هیچی نمیخوره خب وزنشم کم من خودم شبوروز ندارم همش درگیرم براش غذا بپزم بهش غذا بدم خب وقتی نمیخوره تقصیرمنه؟یاشوهرم همینطور هم بدغذاس هم کم خوراک هم دندوناش خراب بوداین چن وقت اونم یه دلیل که چیزی نخوره اونم لاغرولی من لاغرنیستم بعد عمه شوهرم برگشت میگه به این پدروپسربرس خب هرچی خودت میخوری به اوناهم بده  گفتم سفرمون که جدانیست زن عموشوهرم حالا اون کلا بامن خوب نیست هردفه منو میبینه خوب به پسرت نمیرسی که لاغر دلم میخادجوابشو بدم این دفه ولی نمیدونم چی بگم تنهادفاعم این که خب وقتی نمیخوره من بایدچیکارکنم بازدفعه بعد میگی خوب بهش نمیرسی که اینقدلاغر😑😑😑

برات مهم نباشه بزار هرچی میخوان بگن 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگفتی اخه همه رو من میخورم به اینا نمیدم صبح تا شبم دارم کتکشون میزنم برای این اینطورین بعدم میخندیدی به شوهرت میگفتی مگه نه دیگه جرات نمیکردن بهت بگن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
چرا من حوصله بحث با این پیر زنا ندارم یعنی الان یه حرفی بزنن پنج دقیقه بعد یادم نیست چی گفتن 😆

حقیقتا برامنم مهم نیستن فقط اومدتوذهنم که اینام که مثل مادرشوهرخودم تیکه میندازن پس چحوری میگن باعروسامون خیلی خوبیم

مثل خواهرم حرف میزنی 😂😂

اینو خودم از زبون یه عروس شنیدم به خاله های شوهرش گفت اونا به شوهره گفتن چه لاغر شدی اینم گفت از بس کتکش میرنم و بهش غذا نمیدم 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خواهر منم همینجوری با خنده خنده تر میزنه به شخصیت فامیل شوهر

افرین بهش خوب میکنه😂😂😂