2777
2789
عنوان

چند وقت طول می کشه داغ عزیز فراموش شه

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 97 پست
ای خدا نمیدونم چرا خدا اینقدرجوون میبره

خیلی شوکه کننده بود

با اینکه من چندان باهاش صمیمی نبودم ولی تو مراسم ختمش شاید چند دقیقه فقط خیره به عکس خندونش بودم و اشک ریختم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خدا میتونست جهان رو با عدالت بیافرینه یکی و غرق نعمت میکنه طرف خیر هم میشه تو زندگی ایش گناهی هم ...

خدا با یک اراده عالم رو آفریده 

به عدم سلامت می‌گوییم مریضی 

به عدم ثروت می‌گوییم فقر 

خدا جز خیر نیافریده است 

حالا این فقر یا مریضی ها علل و عواملی دارد مادی یا معنوی 

مثلا طرف اخراج می‌شود خب فقیر می‌شود 

اهل ‌کار نیست یا سرش کلاه می‌رود 

مریضی هم همینطور 

پس این مریضی ها و فقر ها به خواست تشریعی خدا نبوده چون تمام دستورات خدا برای این است که ما مریض نشیم فقیر نشیم 

شما احادیث مطالعه کنید هیچکدام برای فقیر شدن و مریض شدن نبست برای پولدار شدن و سلامت زندگی کردن است 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

همین دیگ خب وقتی میگیم عدل ینی دنیا با عدل ساخته شده و چشم باز میکنی میبینی دنیا پره از بی عدالتی

هعیییی💔

ای کاش عدل خدا جوری دیگه نشون میداد 

تصور مرگ ی جوون بی گناه اونم به دست همون بنده ای که خدا آفریده عینننننن خود ناعدالتیه چی بگم براش آخه