2777
2789
عنوان

حیثیتم در خطر بود باید دفاع میکردم از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 65 پست
ناشزه یعنی حرف گوش نکن و یاغی ولی اینجا گفتن زنی که تمکین نمیکنه به نظرم معنی اول مد نظرش بوده

حالا بهرحال عزیزم شما به راحتی میتونین برید شکایت کنید و سه جرم محرز تهمت و افترا ، مزاحمت و فحاشی و اعاده حیثیت رو بذاری رو پرونده ش پدرش رو در بیاری 

ی تاپیک زده بود و شمارو نفرین میکرد من بودم توی تاپیکش و کامنتا همه بر علیه خووش بود خیلی احمقانه دا ...

بله دیشب گفتن کاربرا حالا فقط اینجا نیست توی دایرکت اینستا هم گرفتم زیر رگبار نفرین و تهمت و ....به شوهرش نشون دادم امروز 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بهرحال عزیزم شما به راحتی میتونین برید شکایت کنید و سه جرم محرز تهمت و افترا ، مزاحمت و فحاشی و ...

نمیتونم این آقا آدم سرشناسیه تو شهرمون و سمت داره ماجرا رسانه ای و بر ملا میشه همسرمم عضو هییت علمی دانشگاهه موقعیتها حساسه وگرنه میرفتم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چقدر عجیب

و برای من غیر قابل باور

البته با احترام

۲۲ سال خودش یک عمره

چطور همسر فعلیت پیج ایشونو داره و استوریهاشو چک میکنه؟

چطور اینقدر راحت همو پیدا میکنید

تو روستا زندگی میکنید؟؟؟

که اینقدر جمعیت کم و همگی شناس هستید؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
چقد عجیب که تو این سایتم شمارو پیدا کرده !! اخه چطوری ممکنه

دیروز یه تاپیک درباره مادرم زدم داستانشو میدونه امضامو دیده مشکوک شده رفته تاپیکای ضایمو دیده خودش گفت توی تاپیک دیشبش 

چقد عجیب که تو این سایتم شمارو پیدا کرده !! اخه چطوری ممکنه

از نظر من فیکه

شایدم اشتباه میکنم

ولی خیلی غیرواقعیه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
چقدر عجیبو برای من غیر قابل باورالبته با احترام۲۲ سال خودش یک عمرهچطور همسر فعلیت پیج ایشونو داره و ...

نه شهرستانیم این آقا توی شهر ما منصب داره همسرمم کارمند دانشگاهه اونجا رفت و آمد داره این آقا  کل شهرمون پیجشو دارن 

چقدر عجیبو برای من غیر قابل باورالبته با احترام۲۲ سال خودش یک عمرهچطور همسر فعلیت پیج ایشونو داره و ...

بعد شما که میگی از بهم خوردن زندگیت هراس داری و ادعا دارید که شناسایی شدید

چطور اینقدر راحت اینجا بیان میکنی که اون آقا داره واست کرم میریزه

نمیترسی همسر اون آقا این پستها رو به شوهرت نشون بده؟

چون گویا خیلی بهم نزدیکید و همو میبینید

از نظر من فیکهشایدم اشتباه میکنمولی خیلی غیرواقعیه

چی فیکه ؟دیشب کاربرا تگم کردن متوجه شدم رفتم توی تاپیکش تاپیک قبل توضیح دادن چند نفر بعدم عزیزم مجبور نیستی باور کنی 

بعد شما که میگی از بهم خوردن زندگیت هراس داری و ادعا دارید که شناسایی شدیدچطور اینقدر راحت اینجا بیا ...

اولا نمیدونستم خانم این آقا پیدام میکنه در ثانی بزار بفهمن که چشمم دنبالشون نیست و از دید من مزاحمن

نه شهرستانیم این آقا توی شهر ما منصب داره همسرمم کارمند دانشگاهه اونجا رفت و آمد داره این آقا کل شه ...

خوب اصلا پیجشو داشته باشن

چرا باید همسرتون به یه استوری آبان ماهی تولدت مبارک شک کنه؟؟؟؟ اصلا چرا شما استوری رو بخودتون میگیرید؟؟؟

داری میگی قضیه واسه ۲۲ سال قبله

ببخشید کنجکاوی میکنما ، دوست ندارید جواب ندین

نمیتونم این آقا آدم سرشناسیه تو شهرمون و سمت داره ماجرا رسانه ای و بر ملا میشه همسرمم عضو هییت علمی ...

مشخصه که خانم متشخصی هستین ⚘️

اون بنده خدا پارانویا داره انگار، کاش شوهرش ببره روانپزشک نشونش بده

خوب اصلا پیجشو داشته باشنچرا باید همسرتون به یه استوری آبان ماهی تولدت مبارک شک کنه؟؟؟؟ اصلا چرا شما ...

نه گلم خواهش میکنم حق داری کنجکاو باشی ببین همسرم پسر عمومه در جریان دوستی و نامزدی سابق  من با این آقا هست شهرمونم کوچیکه هر دو هم راس کارن میشناسن همو دیگه بعدم من هرگز فکر نمیکردم همسرم نامحسوس بره استوری این آقا رو ببینه این آقا هم از مهر ماه بعد یه دیدار اینطوری شده نمیدونم چه مرگشه ؟