2777
2789
عزیزم دقیقا چنین مشکلی با همسرم یک هفته هس درگیر هستیم هردوی ما بابت یه مسئله کوچیک بحثمون شد من ارو ...

عزیزم خودت هم قبول داری که ما تو دعوا ها یسری کلمات رو به زبون میاریم که دست خودمون نیست 

من از مسئله شما اطلاع ندارم ولی حدسم رو بر این میزارم که ۵٠درصد شما مقصری ۵٠ درصد ایشون

از کارای کوچیک همسر تون متوجه شدم ایشون شمارو میخواد و اتفاقا بود و نبود تون هم براش مهمه که خواسته یه جورایی جبران کنه اون حرفشو

ولی خط اخر تون خیلی خطرناکه

(حاضره قطع ارتباط بمونیم ولی پا پیش نزاره) بنظرت چی باعث میشه که باهات قطع ارتباط بمونن؟ 

می‌دونم جمله قشنگی نیست ولی خوشبحالتشوهر من هیچ وقت نازمو نکشید چرا با غرور بیخودی میخوای زندگیت رو ...

من مثل شمابودم همسرم گفته بودم ک حق قطع ارتباط نداره چقدر اسیب میزنه هربار تکرار میکنه و قبل ها وقتی اینجوری میکردمن ارزشی برای خودم قائل نبودم همین ک میومد نیم ساعت دیدنم باهاش میرفتم اما الان یه چیزی توی وجودم تغییر کرده میگه اگر واس خودت ارزش قائلی پس وایسا وببین تا کجا میخاد تنهایی ادامه بده

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دقیقا چنین مشکلی با همسرم یک هفته هس درگیر هستیم هردوی ما بابت یه مسئله کوچیک بحثمون شد من ارو ...

اصولا ادما تو عصبانیت ی چیزایی میگن ک شاید گاهی بهش فکر میکنن اما منظورشون جدی همون نیست

بعصی وقتا انقد از دست شوهرم عصبانی میشم ک میگم اگه ازت طلاق بگیرم راحت عالم میشم.اما وقتی لحظه ای میره بیرون و از جلو چشمم دور میشه ۱۰۰ بار میمیرم و زنده میشم

نزار بحث های کوچیک بشه سردی و بی مهری. اختلاف نظرها و بحث ها سرجاش اما از هم بی خبر نباشید

با هم قرار بزارید اگه از هم هرچقد ک دلخور شدید بی خبر از حال هم نمونید کم کم این حرفا ملکه ذهنش میشه. نزارید کار ب توهین برسه

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
عزیزم خودت هم قبول داری که ما تو دعوا ها یسری کلمات رو به زبون میاریم که دست خودمون نیست من از مسئله ...

بله من بهشون هم گفتم۵۰ ۵۰مقصریم اما ومن بابت۵۰درصد خودم یه خوشحالی ب شما بدهکارم ایشون باز دنبال کش دادن بحث بود فکر کرد من پی دادم یعنی صددرصد مقصرم باهاش هم حرف زدم چندین باز ک قطع ارتباط نکن بیا صحبت کنیم هرموقع از چیزی ناراحتی اما سه ساله هرروز میگم هنوز یادنگرفته

پدرشون متاسفانه چنین رفتاری دارن اگر با مادرشوهرم یه جا اختلاف نظر داشته باشن تایمی ک سرکار باشن تا مدت ها قطع ارتباط میکنن

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

اصولا ادما تو عصبانیت ی چیزایی میگن ک شاید گاهی بهش فکر میکنن اما منظورشون جدی همون نیستبعصی وقتا ان ...

عزیزم من چقدر پیشقدم بشم؟چقدر بهشون بگم فلانی عزیزم هرموقع ناراحتی پیش اومد بیایم حرف بزنیم زندگی فلانی ببین به کجا رسیده بابت این قطع ارتباط ها اما موقع عمل باز تکرار میکنه

[] عزیزم من چقدر پیشقدم بشم؟چقدر بهشون بگم فلانی عزیزم هرموقع ناراحتی پیش اومد بیایم حرف بزنیم زندگی فل 

رها کن عزیزِ من سوزنت گیر کرده روش یه مدت رها کن ایشون میبینه دیگه ادم سابق نیستی سعی میکنه بهت نزدیک بشه

مرگ یبار شیون یبار 

اگه برسه چیکار میکنن؟ از آبروت میترسی یا...

کلا میدونم حمایتم نمیکنن بهم سرکوفت میزنن

نمی‌خوام کسی بفهمه 😔 

خیلی پز شوهرمو دادم 

نمی‌خوام بگم جلوی برادرش چقدر تحقیرم کرده

بله من بهشون هم گفتم۵۰ ۵۰مقصریم اما ومن بابت۵۰درصد خودم یه خوشحالی ب شما بدهکارم ایشون باز دنبال کش ...

سه ساله شما آموزش تون رو بهش دادی الان بکش کنار بزار ایشون خودی نشون بده قطعا جواب میده چون ایشون به شما نیاز داره یه جایی کم میاره 

رها کن عزیزِ من سوزنت گیر کرده روش یه مدت رها کن ایشون میبینه دیگه ادم سابق نیستی سعب میمنه بهت نزدی ...

درونمم همین میگه ممنونم ک وقت گذاشتی مهربونم

کلا میدونم حمایتم نمیکنن بهم سرکوفت میزنننمی‌خوام کسی بفهمه 😔 خیلی پز شوهرمو دادم نمی‌خوام بگم جلوی ...

از یه طرف حمایتت نمیکنن

از یه طرف هم نمیخوای غرور تو بشکونی درسته؟ 

شوهرت میدونه که حمایتت نمیکنن؟