2777
2789
عنوان

اسکن قلب انجام دادم انگار داشتم زایمان میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 21 پست
وای آمپول چیه ؟من بعد عید اسکن قلب دارم بخاطر تپش بالاااا از اسکن قلب می ترسم 😵‍💫🤕

نترس فدات منم می ترسیدم ولی اون درد که گفتم ۲ دیقه بیتشر نیست من چه نتونستم رو تردمیل بدوم آمپول تزریق کردن 

وگرنه شما بتونی بدوی رو تردمیل آمپول نمیخاد بزنی 

قسمت شیرینی داره باید هر دوروز یه پاکت خامه رو بخوری 😂

واسه درمان چیکار کردی تاحالا؟

هیچی تا حالا تشخیص ندادن فعلا تو مرحله دکتر مغز واعصابم اون یه احتمالی داده در مورد یه سندرومی به اسم آرنولد کیاری که میشه افتادگی مخچه 

وگفتن هیچ درمانی ندارم نه دارویی نه جراحی فعلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی تا حالا تشخیص ندادن فعلا تو مرحله دکتر مغز واعصابم اون یه احتمالی داده در مورد یه سندرومی به اس ...

بگردم

شوهر منم ی مدت کوتاهی تقریبا ۶ ۷ ماه همینطور بود 

دکترام بهش گفتن دریچه میترالش افتادگی داره و به دور از هرچی استرس و فشار روحی باید باشه 

حواست به خودت باشه ایشالله هیچی نیست ❤️

بگردمشوهر منم ی مدت کوتاهی تقریبا ۶ ۷ ماه همینطور بود دکترام بهش گفتن دریچه میترالش افتادگی داره و ب ...

فدات شم😘😘 

ان شاءالله همسر شماهم خوب بشن 

بله دکتر به من گفته نباید دچار استرس واضطراب بشم 

وای آمپول چیه ؟من بعد عید اسکن قلب دارم بخاطر تپش بالاااا از اسکن قلب می ترسم 😵‍💫🤕

فدات شم نترس چیزی ترسناکی نیست تو دوروز انجام میدی یه روز استراحت یه روز استرس تو هر دومرحله باید یه بسته خامه با بیسکویت بخوری اونم آمپولم درصورتی میزنن نتونی رو تردمیل راه بری پس اجباری نیست من امپول زدن بعدش یه آمپول زدن که اون دردا در عرض ده ثانبه از بین رفت ومشکلیم برام پیش نیاورد  ببخشید اگه ناراحتتون کردم