2777
2789

هیچکدوم واقعا فقط هرکی کنار عشقم باشه 

لطفا برا امضام 💔 🥺 دعا کنین سال دیگ اینموقع کنارش باشم با دل خوش 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوانواده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

به کسی که پدر و مادر مهربونم و حمایتگر داره 

به کسی که پدر و مادرش خرجش میکنن تا موفق بشه 

به کسی که درس خونده و شاغل 

به کسی که با عشق ازدواج کرده 

به کسی که همسرش باهاش حرف میزنی شوخی می‌کنه 

به کسی که خانواده شوهرش بهش احترام میزارن می‌خوامش 

من تمام این چیزیایی که گفتم نداشتم 

خدا چرا منو آفریدی  آفریدی تا زجرم بدی

تا حالا به کسی حسودی نکردم 

فقط یه فامیل  داریم ۳۳ ۳۴ سالشه خیلییییییی خوشگلهههههه سطح سوادش روانشناسی خونده 

شوهرررر خیلی پولدار داره 

خودش ماشین دارع

خونش لوکس 

چشماس سبزه قدش بلنده اندام جنیفری طبیعی 

خیلییی انگار همه چیزای خوب رو خدا بهش داده 

فقط بچه دار نمیشه

و اینکه بهش حسودی نمیکنم ابدا فقط گاهی میگم خوشا بحالش ک خدا براش سنگ تموم گذاشته بیشترم بابت قیافه و هیکلش میگم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
تا حالا به کسی حسودی نکردم فقط یه فامیل داریم ۳۳ ۳۴ سالشه خیلییییییی خوشگلهههههه سطح سوادش روانشناس ...

اینو یادم رف بگم پارسال مسافران رفتن دبی اونجا یه ملک فوق قوی خریدن

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍