2777
2789

من یه نیم یه بار فروختم معلوم شد ناخالصی داشت

قشنگ با محکه چیه طلا فروشه سنجید

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

هر وقت گرفتی ببر جای دیگه نشون بده و تاکید کن بانکی باشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از صرافی میخرم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من بابام از بیس سال پیش پیش رفیق معتمدش ربع و نیم و...میخرید

امسال بردیم بفروشیم قرضمونو بدیم از ۱۵ تا ۶ تاش غیر بانکی بود

اون موقع ها این حرفا نبود ک بگن ربع اصل و فیک داره

کسی هم طلا میخرید یا کادو میداد یا تا چند سال نمیفروخت

دیگه فکر کن چ سودی میکردن اون طلافروشای بی وجدان

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
من بابام از بیس سال پیش پیش رفیق معتمدش ربع و نیم و...میخریدامسال بردیم بفروشیم قرضمونو بدیم از ۱۵ ت ...

وای خاک تو سرشون

اون ۶ تا پول نشد؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

طلا فروشی های مطمئن زیاد اینجا هست 

ببر پیش طلا فروشیای دیگه 

بچه ها نخندینا:)     ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

وای خاک تو سرشوناون ۶ تا پول نشد؟

اونا رو به قیمت سکه فیک برمیدارن

ما ربع بانکی فروختیم ۱۳

غیر بانکیا رو با منت برمیداشت ۷

دیگه اونی ک رفیقه،دوسته،هم شهری و هم زبونه،اینطوری کلاه میذاره سرمون

باید خیلی حواس جمع باشیم نمیشه ب هر کس اعتماد کرد

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.