2777
2789

از منی که کلاس دوازدهم که بودم سیبیلامو تازه ورداشتم و الان عینننن سسسسسگگگگ پشیمونم بعدا پشیمون میشین البته که میدونم الان ۷۰ درصد اینجوری نیستن حرفم به اون سی درصده من عروسی دخترعموم باالتماس که لباس مجلسی بود شیو کردم و کلاس دوازدهم کنکور دادنی تازه دست به عتیقه های پشت لبم زدم و وقتی میبینم بچه هایی که هم نسلیم و از من کوچیک ترن و خب این چیزای ساده و پیش پا افتاده رو چقدر خانوادشون آسون گرفتن حسودیم میشه چون یه مدت تنها دغدغه زندگیم اونا بود 

😊وقتی با این حرف والدین کنار بیان که آره دختر فلان سالگی سیبیل ور میداره فلان پس فردا توی چیزای پیش پا افتاده تر دیگه دخالت میشه نمیگم یاغی گری کنین نمیدونم دست به شمشیر شینو اینا ولی خب نظر من ۱۵ سالگی واقعا سن مناسبیه من خودم به شخصه چون همش باهاشون کنار اومدم و گفتم اشکال نداره بابا چند سال صبر میکنم مگه چقدره و اینا هنوزززم خیلی چیزا هست که اجازه ندادن مثل ورداشتن ابرو مثل رنگ کردن مو و مثل خیلی خیلی چیزای دیگه و همه ی اینا تقصیر خودمه 

قبل رفتن به دانشگاه اجازه ورداشتن ابرو خواستم و گفتن مگه تو شوهر کردی این حرفا چیه خلاصه عین من نباشین و هم چنان اجازه ندارم تا دکترا بگیرم😂😂😂

جالبه که با ورداشتن سیبیل یا هر چیز دیگه ای که میگفتن برای دختر عیبه و فلان شخصیتم عوض نشده و هنوز همون دخترم با همون تربیت و چیزی تو من عوض نشد

مامانای گرامی یه چندتا دونه کار مو چیزی نیست که شخصیت دخترتون عوض کنه یا باعث بشه دختر بدی بشه سخت نگیرین که براشون عقده شه عین من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنشو نخوندم ولی دختر دوستم کلاس سوم دبستان سیبیلاشو برمی‌داره با ابروهاش

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

حالا یه سبیل این حرفا رو نداره

من دوماه مونده به ۱۵ سالگیم به خاطر عروسی عموم سبیلارو برداشتم و زیر ابروم اما ابروم کامل نه

یادش بخیر چقد گریه کردم از دردش

الانم گریه میکنم و دلم نمیخوادددد اقاا من سبیلامو دوست دارممممممم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

برداشتن یا ورداشتن؟ 

دخترا به حرف مامانتون گوش کنید بد شما رو نمیخاد چهار تا پیرهن بیشتر از شما پاره کرده

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
والا بخدا چیز تمیزی چیزی نیستنمیفهمم چرا انقدر سخت میگیرن

بخدا الان موقع تایپ داشت گریم می‌گرفت که به خاطر اجازه خواستن برای ابرو چه حرفا که بهم نزدن من حتی اگه الانم وردارم اون عقده و اون حرفه تو دلم میمونه تا ابد

بخدا الان موقع تایپ داشت گریم می‌گرفت که به خاطر اجازه خواستن برای ابرو چه حرفا که بهم نزدن من حتی ا ...

دورت بگردم یه زمان کلا همه این داستانارو داشتن بخاطر مغز های پوسیده خانواده ها

برای این بهشت اجباری🕊برای ایرانم...

برداشتن یا ورداشتن؟ دخترا به حرف مامانتون گوش کنید بد شما رو نمیخاد چهار تا پیرهن بیشتر از شما پاره ...

درسته ولی چهار تار پشت لبم چیزی نیس که تاثیر آنچنانی تو زندگی داشته باشن از طرفی خیلی خیلیییی چیزای مهم تر توی زندگی هستش این سخت گیری واققققعااا خیلی بی منطقه 

من توی بقیه موارد نگفتم گوش ندن ولی مطمعنا سیبیل اون چیزی نیست که خانواده کلا روش بخوان روش گیر باشن و مانور بدم 

حالا یه سبیل این حرفا رو ندارهمن دوماه مونده به ۱۵ سالگیم به خاطر عروسی عموم سبیلارو برداشتم و زیر ا ...

درسته عزیزم منم نگفتم سیبیل خیلی مهمه فلان فقط میگم نذارین عقده شه تو دلتون

درسته عزیزم منم نگفتم سیبیل خیلی مهمه فلان فقط میگم نذارین عقده شه تو دلتون

اها

نه دیگه الان کسی گیر نمیده🤔

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍