2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم بخاطر رفع کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 70 پست
میدونم گر تهرانی برو دکتر پرند قشلاقی تخصصش فقط ادومتریوزه

دوسال تمام رفتم پیش دکتر لیلی ربانی دستیار دکتر آصف جاه.دوساله پریود نمیشم که کوچیک بشه و اصلااااا کوچیک نشده متاسفانه

😐😐😐😐

بعد گفتم من دیگه ۳۸ سالمه سنم زیاده گفت سنی نداری که من خودم ازت بزرگترم پارسال بچه اوردم 😐🤔

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان از عرچیزی استفاده میکنن میگن بچه بیار بهداشت بهم زنگ زدن بیا رفتم اونجا حرف شد گفتم من زانو درد ...

آره بخدا

حال آدمودارن بهم میزنن 

آخه مردم که خرنیستن دارن میبینن توخرج خوراک وپوشاک یکی بچه موندن دوباره یکی دیگه بیارن چیکار

تخمدان سمت جپم کیست اورده برا حاملگی خطر ناک؟؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دوسال تمام رفتم پیش دکتر لیلی ربانی دستیار دکتر آصف جاه.دوساله پریود نمیشم که کوچیک بشه و اصلااااا ک ...

چند سالته برو پش این ک گفتم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

همون دیگه.میترسم وسطای بارداری هم سقط بشه دهنم سرویس بشه.فمرم شدید درگیره

ببین خانم . زندگیت همین الان سخته . معلومه لایف استایل خوبیم نداری که دچار کیست شدی .    خودت فکرت. بکن ببین چقد سختر میشه زندگیت با یه بچه دیگه . بچه هم بیاری یه مدت کیستت خوب میشه . باز بعدش رشد میکنه. حالا هم دوتا بچه رو دستت مونده هم اینکه دوباری مبتلا شدی. فقط باید لایف استایل تغییر بدی

آره بخداحال آدمودارن بهم میزنن آخه مردم که خرنیستن دارن میبینن توخرج خوراک وپوشاک یکی بچه موندن دوبا ...

از بی برقی شوهرامون تعطیل کردن یه هفته تو خونن رو مخ ما😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی