دوساله که از این دکتر به اون دکتر میرم و قرص میخورم.هفته پیش یه دکتر رفتم گفت بچه دوم بیار تا کیستت خوب بشه.خیلی استرس دارم.شرایط مالیمون زیاد خوب نیست و میترسم وسطای بارداری سقط بشه با وجود کیست.شما بودین چیکار میکردین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینکه هر ۲ ۳ سال یه بار عمل بشی که کیستت رو بردارن باز فکر بهتریه تا این پیشنهاد
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
دکتر رو عوض کنین انگار سواد کافی نداره اخه نمیشه تنها راه حلش این باشه دو سه تا دکتر برید ببینید کدو ...
اولین باری که واسه کیستم رفتم دکتر دوسال پیش ببود که اون دکتر هم همینو گفت.گفت نه عملی هستی نه دارویی.برو یدونه بچه بیار.من اون موقع ترسیدم وگوش ندادم