2777
2789

با سلام 

من با یه نفر حدود دوازده سال دوست بودم ک تابستون ارتباطمو باهاش تموم کردم اول بگم که اونو مثل خواهرم میدیدم سر سفره ی هم بزرگ شدیم تولدش ک بود من واسش کیک خریدم هزینه ی هنگفتی کردم اگر میومد خونمون مفصل پذیراییش می‌کردم خلاصه خیلی هواش داشتم منکر این نمیشم ک اون هوام نداشت ولی من صدمو واسش گذاشتم تا اینکه این خانوم ازدواج کردن ولی قبل از ازدواجش یه خواستگار داشت که گویا بهم خورد و ایشون به یکی از خواستگارای دیگه اش جواب مثبت دادن در حالی ک به اون پسره جواب مثبت داده بود ولی یه خواستگار بهتر ک واسش اومد اینو بهم زد.

ادامه پست بعد 

خب

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اون تایم من با یه پسر توی رابطه بودم ک همون خواستگاری ک دوستم بهش جواب منفی داده بود دوست این اقا بود .

این اقا ک با من توی ارتباط بود حتی نمیشه اسمشو ارتباطم گذاشت به من گفتن ک همین دوست تو با دوست من که خواستگارش بوده قبلا دوست بودن بعد پسره واسه مراسم عقدشون داشته اماده میشده ک دختره یه خواستگار بهتر واسش اومده اینو رد کرده .

اون تایم منِ احمق اومدم و به دوستم اسکرین پیام این اقا رو دادم و دوستم رفت توی اینستا پیج پسره هر چی از دهنش در اومد بهش گقت هر چی قسمش دادم ک من خودم ازت دفاع کردم نکن و ابرو منو نبر من مثل خواهرم بهت اعتماد کردم ولی اون رفت و ابروی منو برد و پسره هم بیچاره چیزی بهم نگفت ولی کار دوستم خیلی زشت بود در حالی ک همه میدونستن تا یه خواستگار پولدار دیگه دید پرید 😐 

خلاصه من با دوستم قطع ارتباط کردم و الان اون اومده میگه بیا باز دوست باشیم در حالی ک دیگه هیچوقت من نمیخوام باهاش دوست باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواد بهت ضربه بزنه

سریع بلاکش کن

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اون تایم من با یه پسر توی رابطه بودم ک همون خواستگاری ک دوستم بهش جواب منفی داده بود دوست این اقا بو ...

چی بگم والا 

حالا اگه راه داره ببخشش

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اگه هم این اولین بارش نیست قبول نکن 

آبرو تو به خطر میندازه

ن من برام قابل بخشش نیست راستش

خب دیگه پس نظر سنجی برای چیه همون کاری که فکر میکنی درسته انجام بده❤

اون تایم من با یه پسر توی رابطه بودم ک همون خواستگاری ک دوستم بهش جواب منفی داده بود دوست این اقا بو ...

آفرین کسی که تو رفاقت شراکت ازدواج بدنبال نفعه وحاضره اونی رو که داره با یکی دیگه بخاطر پول عوض کنه مطمعن باش روزی تورو هم بخاطر پول یا سود دیگه ای عوض می‌کن

خدا کمکش کنه شوهرش رو با پول عوض نکنه یه ضربالمثل انگلیسی میگه زنانی که مثل میمون هستن (تادستشون به شاخه دیگه ای نرسیده شاخه قبلی رو ول نمیکنن ) لیاقت میوه ندارن 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .