2777
2789
عنوان

خانوادتونو تو مناسبتا تنها نذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش پشتون بودی دوری خیلی سخته 😓

اره واقعا دوماه پیش مادربزرگم فوت شد دیدمشون

تو شهریورم رفتم خونشون با پسرم دوتایی🥲

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙

خدا رحمتشون کنه باز شما بچه داری خدا حفظش کنه منکه مجردم واسم دنیا تیره و تاره

مرسی عزیزم

چند سالته؟شرایطشو داری فک میکنی اوکیه یکی بیار 

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙

مرسی عزیزمچند سالته؟شرایطشو داری فک میکنی اوکیه یکی بیار

خواهش میکنم عزیزم ۳۴ هستم 

میترسم از آیندش 

الان خودم تحت درمانم هنوز امید زیادی به زندگی ندارم 

همش دوست دارم تموم شه زندگیم 

خواهش میکنم عزیزم ۳۴ هستم میترسم از آیندش الان خودم تحت درمانم هنوز امید زیادی به زندگی ندارم همش دو ...

بعضی وقتا میگم اگه بلایی سر من بیاد در اینده چه بلایی سر بچم میاد منم خیلی به این موضوع و ایندش فکر میکنم

ولی خدابزرگه 

بهترینارو میخام برات عزیز دلم ایشالا همه چی روبراه بشه برات♥️🥲

بعضی وقتا میگم اگه بلایی سر من بیاد در اینده چه بلایی سر بچم میاد منم خیلی به این موضوع و ایندش فکر ...

عزیزمی🪷🙏 انشاءالله همیشه سلامت و شاد کنار هم باشین و رشد و موفقیتشو ببینی 🙏💚

عزیزمی🪷🙏 انشاءالله همیشه سلامت و شاد کنار هم باشین و رشد و موفقیتشو ببینی 🙏💚

قربونت همچنین🥰♥️