nyyx مدیر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 936 عنوان چرا باید عاشق یک ادم اشتباهی شد💔 | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 29 پست چرا باید مهر کسی به دلت بیوفته که اصلا هیچ جوره شرایطش باهات جور نباشه اما هر دفعه دیوانه وار تر از قبل بخایش💔طرف اصلا روحشم از این ماجرا خبر نداره شایدم اصلا ندیدتم😩 You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓 دیروز | 22:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تورامن_چشم_درراهم عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 452 چه کسی تو را اسراف میکند در حالی که ذره ذره وجودم به تو محتاج است...بند بند تنم تورا فریاد میزند....
nyyx مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 936 وای خیلی سختهقشنگ درکت میکنم 🥺 وحشت ناکهای کاش این حس توی انسان وجود نداشت You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
شیرشاه۱۱۰۰ عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2452 کاملا میفهمم پیر شدم ریشم سفید شد تو دوماه.زجرکش، حالا تو نمیدونه حداقل این درد رو نداری که بهت بد کرده
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 7286 آخ که قشنگ درکت میکنمای خدا خدایا دوستت دارمممم ❣❣
روزگار_بیرحم عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 135 با یکی دیگا رل بزن تا فراموشش کنی منم مثل تو فک میکردم ولی خب الان کامل فراموشش کردم
خرمدخت عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 20 مگه نمیگن عشق قشنگه ؟ پس چرا اینقدر برای ما تلخ میگذره .. براش جونمم میدم ولی اون منو یه جورایی نمیخواد💔🥺 💜خُرَمدُخت: نام فارسی/دختر شاد و باطراوت
nyyx مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 936 عاشق آدم اشتباه شدم دیوانه وار میخوامش و براش می میرمولی یه لحظه تصور کن اون منو نمیخواد...💔 براش ب ... کاملا درکت میکنم💔🙃 You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
nyyx مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 936 مگه نمیگن عشق قشنگه ؟ پس چرا اینقدر برای ما تلخ میگذره .. 🙃💔 You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 22253 چرااا واقعا آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
nyyx مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 936 چه کسی تو را اسراف میکند در حالی که ذره ذره وجودم به تو محتاج است...بند بند تنم تورا فریاد میزند... ... خیلی قشنگ بود،دردمو چند برابر کرد💔 You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
nyyx مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 936 با یکی دیگا رل بزن تا فراموشش کنی منم مثل تو فک میکردم ولی خب الان کامل فراموشش کردم اهل رل زدن نیست،در تمام این مدت فقط همین یکی به دلم نشستهکه اونم شتباه ترین ادم زندگیمه You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3334 چقدر بده یه مدته به این درد دچارم ...طرف خودش نمیدونه ولی من از فکرش کلی به هم ریخته ام ... میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
شه_بانو عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1334 چندسالی بود یه طرفه درگیرش بودم..خودش خبر نداشتبعد ۴.۵ سال ازدواج کرد🙂به همین راحتی از دستش دادمچندسالی گذشته،فراموشش کردم ولی میدونی چیهاون حسه، اون ذوق و شوقه دیگه برنگشت جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
88128812 عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6184 به قول علیخانی:اسطوره ترین عشقا رسیدنی نیستناگه بهم برسیم که دیگه عشق نیست🙂 ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
پتونرموگرم عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 3021 براش جونمم میدم ولی اون منو یه جورایی نمیخواد💔🥺 اخ آخ امان از عشق یکطرفه امان امان از ناراحتی قلبی ک سرش گرفتم .. به والله که عاشق میشد هرکی جات بود ؛؛؛