2777
2789

بعداز ظهر سردرد بودم مسکن خوردم گرفتم خوابیدم تا همین ۱ ساعت پیش 

خوابشو دیدم وقتی بیدار شدم خیلی دلم براش تنگ شده چیکار کنم تمام راه های ارتباطی شو باهام قطع کرده .

فقط میشه بگین چیکار کنم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط لطفا سمتش نرو من به حدی دلتنگ شخصی بودم ک توهمشو میزدم حتی ولی ب هیچچچچچ عنوان سمنش نرفتم دیگه غ ...

همش میگن غرورتو حفظ کن و.. ولی چرا یکی نمیگه دوستش داشته باش حتی اگه اون رفته 

خیلی دلم براش تنگ شده هعییی

همش میگن غرورتو حفظ کن و.. ولی چرا یکی نمیگه دوستش داشته باش حتی اگه اون رفته خیلی دلم براش تنگ شده ...

چون عزیزم ببین بری سمتش اونم بد برخورد کنه دوبار حالت بد میشه یکی دلتنگیت رفع نشده یکیم غرورت کلی فشار روحیت بیشتر میشه

چون عزیزم ببین بری سمتش اونم بد برخورد کنه دوبار حالت بد میشه یکی دلتنگیت رفع نشده یکیم غرورت کلی فش ...

جای عجیبش اینجاست که اسمشو میبینم همش جلو چشممه مثلا تو فضای مجازی اسم شبیه شو میبینم 

یا یکی اسم شبیه شو به زبون میاره 

الهییی😢خودت کات کردی؟هیچ راه برگشتی بهم ندارین؟

خونه شو بلدم و شماره شو حفظم ولی از همه جا دیلیت اکانت زده 

بعضی وقتا به سرم میزنع برم جای خونش اما به قول شما غرورم مهم تره😢