2777
2789

🔴مدارس استان کردستان هفتۀ آینده غیرحضوری شد

🔹به‌دنبال اعلام هواشناسی مبنی‌بر کاهش دما و برودت هوا، مدارس کردستان هفتۀ اول دی‌ماه به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

دانشگاه ها هم تا پایان ترم غیر حضوری شدن چه خبری شده تو این مملکت یعنی انقدر بدبخت شدیم و منابع نداریم یا خبرهایی هست واقعا؟؟

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگه بدبخت تر از همیشه طلا دارین؟

نه بابا همه رو ما فروختیم تابستون خونده خریدیم

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
برف و بارونم هست؟همین نمیدونم همه میگن مشکوکه

هیچی نیست نه برف نه بارون بعدشم اینا تو ۴۴ سال چه دلیل برای ما سوزوندن که الان به خاطر سرما مدارس رو تعطیل میکنن

خدا رحم کنه هوا اونقدرام سرد نیست

دقیقا بعدش این تو این ۴۴ چه دلی برای ما سوزوندن که الان نگران سرماخوردگی بچه ها شدن

هیچی نیست نه برف نه بارون بعدشم اینا تو ۴۴ سال چه دلیل برای ما سوزوندن که الان به خاطر سرما مدارس رو ...

والا شوهر من میخواد مغازه بخره املاکی گفته خونه و مغازه رو ول کن پولت رو سکه بخر آینده این کشور معلوم نیست چی بشه

که چی بشه کجا بریم؟

به خدا اگر اتفاقی پیش بیاد کجا بریم میشیم مثل افغان ها که از همه جا رونده شدن من خودم حاضرم تو ایران بمیرم ولی زیر منت خارجی ها نرم