2777
2789

نیاید دری وری بهم بگید قطعا جای من نیستید 

من مدتها تموم خریده‌امو از یک آقایی انجام میدادم ریز ریز شناخت پیش اومد من از قضا عاشق شخصیت و زیباییش شدم . اصلا اون چیزی بود که توی رویاهام میخواستم کپ بازیگر ترکیه ای یعنی تا نمیزنه کپ بوراک یا همون ازل و کمال که در فیلم ها بازی میکنه 

خلاصه کم کم حس کردم دلبسته شدم ‌ خلاصه بین آشنایی متوجه شدم ایشونم مثل من مطلقه ست 

خلاصه چندباری باهم حرف زدیم ضمنا ایشون شخصیت بالایی داره 

من آدم رکیم خلاصه وانمود کردم دوسش دارم و ازش خوشم اومده 

ولی اون اصلا نه زنگ میزنه نه واکنشی نشون میده فقط گاهی میرم مغازش باهام گرم میگیره و فلان روز پرسیدم دوسم داری گفت آره ولی سعی کن کمتر بیای همکارای بغلی شک کردن همش نگاه میکنن 

با اینکه شمارمو داره ته زنگی میزنه نه هیچی 

سرد سرد . 

خیلی ناراحتم من واقعا دوسش دارم 

‌پرسیدم کسیو دوس داری یا توی زندگیته گفت نه اصلا هیچکی 

گفت از جنس زن زده شدم بعد طلاقم البته دورادور پرسیدم صحت داره جدایی

موندم با دلم چه کنم ‌ عاشقی چقدر درده  

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یمدت کلا نرو مغازه و پیام هم نده کنجکاو میشه کجایی پیداش میشه

افرین چیز خوبی گفتی . دیروز و امروزم زنگ زدم جواب نمیده 

ولی اونی که من دیدم یک سالم نرم سراغش خبر نمیگیره 

افرین چیز خوبی گفتی . دیروز و امروزم زنگ زدم جواب نمیده ولی اونی که من دیدم یک سالم نرم سراغش خبر نم ...

خب نگیره

بین غرور و دلت 

غرورتو انتخاب کن

چون اگر دلتو انتخاب کنی  هردوش میشکنه

هم غرورت هم دلت

چند مدت اصلا نرو هیچ پیاپی هم نده پیام داد سرد ج بدهبزار حس دست نیافتنی بودن بهت داشته باشه

ایول درسته تا الان دست یافتنی بودم الان دست نیافتنی میشم هر سریع میرم مغازش میگه نیا اینجا یا برو همکارام دارن نگاه می‌کنند.  

خب نگیرهبین غرور و دلت غرورتو انتخاب کنچون اگر دلتو انتخاب کنی هردوش میشکنههم غرورت هم دلت

قبلا بخاطر شوهر سابقم شکستمش . 

من بدترین مشکلم نداشتن غروره