2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا خوشحال بودم که مرد هستم الان دیگه نه😂😂🤣

پسر بودن خیلی سخته مگه نه ؟ اینکه یکی باهات درگیر شه فحش ن ا م و س ی بدن یا کتک بخوری خیلی استرس آور دنیای پسره 😵‍💫😵‍💫🤯🤯🤯

یا باید عین همسن و سالات تو همه چی خوب باشی مگر نه مسخره عالم و آدم میشی 🤦‍♀️😤😤

پسر بودن خیلی سخته مگه نه ؟ اینکه یکی باهات درگیر شه فحش ن ا م و س ی بدن یا کتک بخوری خیلی استرس آور ...

جدا از دعوا و این داستان ها،مشکل اینه که میبینی همسن هات باباشون براش همه چیز خرید اما به دلیل مسائلی پدرت نمیتونه اونها رو برای تو تامین کنه و بنظرم نباید هم تامین کنه.مثلا ماشین و گوشی.گوشب رو یه نوجوون ۱۵ ساله باید خودش برای خودش بخره نه باباش.از طرفی با این وضعیت قیمت ها خرید ماشین یا گوشی ای که دوست داری واقعا سخته.اما خب چون مردی باید تحمل کنی.حالا این فقط واسه جوونیه،وقتی ازدواج کنی باید به جز خرج خودت خرج چند نفر دیگه رو هم بدی

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

جدا از دعوا و این داستان ها،مشکل اینه که میبینی همسن هات باباشون براش همه چیز خرید اما به دلیل مسائل ...

دخترا هم این مشکلات دارن مخصوصا یه مشکلی که دارن محدود هستن تو خیلی چیزا واسه بیرون رفتنشون ده بار اجازه باید بگیرن ولی در مورد ازدواج دیگه الان خیلی فرق کرده خیلی از خانم‌ شاغلن دیگه اونم با حقوق بیست به بالا 

ولی در کل پسر بودن خیلی سخته 

دخترا هم این مشکلات دارن مخصوصا یه مشکلی که دارن محدود هستن تو خیلی چیزا واسه بیرون رفتنشون ده بار ا ...

اره.از طرفی خانم شاغل هم نیاز نیست خرج صددرصدی خودش رو بده اما مرد باید نه تنها خرج خودش،بلکه خرج چند نفر دیگه رو هم بده

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟