یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پسر بودن خیلی سخته مگه نه ؟ اینکه یکی باهات درگیر شه فحش ن ا م و س ی بدن یا کتک بخوری خیلی استرس آور ...
جدا از دعوا و این داستان ها،مشکل اینه که میبینی همسن هات باباشون براش همه چیز خرید اما به دلیل مسائلی پدرت نمیتونه اونها رو برای تو تامین کنه و بنظرم نباید هم تامین کنه.مثلا ماشین و گوشی.گوشب رو یه نوجوون ۱۵ ساله باید خودش برای خودش بخره نه باباش.از طرفی با این وضعیت قیمت ها خرید ماشین یا گوشی ای که دوست داری واقعا سخته.اما خب چون مردی باید تحمل کنی.حالا این فقط واسه جوونیه،وقتی ازدواج کنی باید به جز خرج خودت خرج چند نفر دیگه رو هم بدی
جدا از دعوا و این داستان ها،مشکل اینه که میبینی همسن هات باباشون براش همه چیز خرید اما به دلیل مسائل ...
دخترا هم این مشکلات دارن مخصوصا یه مشکلی که دارن محدود هستن تو خیلی چیزا واسه بیرون رفتنشون ده بار اجازه باید بگیرن ولی در مورد ازدواج دیگه الان خیلی فرق کرده خیلی از خانم شاغلن دیگه اونم با حقوق بیست به بالا