2777
2789

دخترایی که اول کراش زدن روی یه پسری توی مجازی

و بعد یه مدت رفتن دیت نگران این بودین که عکس شمارو نپسنده؟؟

یا رفتین بیرون نپسنده شمارو؟؟

استرس نداشتین؟؟

من و دوس پسرم مجازی اشنا شدیم بعد ۲ ماه اشنایی رل زدیم و بعد ۵ ماه همو دیدیم یعنی ۳ ماه بعد رل زدنمون خیلی نگران بودم نپسنده اونم همینطور نگران بود من خوشم نیاد اما جفتمون خوشمون اومد 

من و دوس پسرم مجازی اشنا شدیم بعد ۲ ماه اشنایی رل زدیم و بعد ۵ ماه همو دیدیم یعنی ۳ ماه بعد رل زدنمو ...

البته ی نگرانی بی دلیل بود چون من مطمئن بودم خوشم میاد ازش اونم مطمئن بود من خوشم میاد فقط هرکس نگران بود

و همشهری هستیم اما مجازی اشنا شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زیاد نگران نبودم 

بعدا خودش گفت خیلی پسندیده همون دیت اول ک منو دیده

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
عکستو دیده بود؟؟ کی نشون داده بودی عکستو؟؟

ما توی ربات آشنا شدیم کلا عکس داشتم تو اون رباته

ولی خب دستکاری شده بود یکم😂

پروفایلمم بود ک اونارو دیده بود

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
حالا الان شوهرته یا نه؟

ن هنوز سنمون کمه

یه سال و نیمه باهمیم

چن سالتونه مگه

۲۰ ۲۱