2777
2789
عنوان

دست مادرشوهرم رو ببوسم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 52 پست
به نظرم دستشو نبوس همون احترام و خوش رویی کافیه اگ میگی میخوای دلتو صاف کنی و به نظرم اگ واقعا ظال ...

متوجه حمله آخرت نشدم گلم یعنی چی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای یاد خودم افتادم 😐😐😐 

یه جا رفته بودیم مراسم   بعد با دختر صاحب مجلس روبوسی کردیم   عین این احمقا نمیدونم تو سرم چی گذشت که یهو خم شدم دستشو ببوسم نذاشت 😅 

انقدر حالم بد شد  تا یک ماه خودمو سرزنش میکردم اصن ناخود آگاه شدد😐😐

🍂🍁
ولی انگار تاپیک زدی ثابت کنی باید این کارو کرد خودت پرسیدی خودت هم داری جواب میدیخب وقتی اینقدر مشتا ...

😐به من چیزی میرسه شما بری دست مادرشوهر تو ببوسی؟

کنار هم نیستن ؛ من عقدم . خونه خودمون مادرم خونه مادر شوهرم ایشون رو

اها

من ک هروقت پای مامانمو ماساژ میدادم، میبوسیدمش

کار خوبی میکنی

ولی جلوی شوهرت بین مادر خودت و مادر ایشون فرقی نذار

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
متوجه حمله آخرت نشدم گلم یعنی چی

میگم اگه وااقعا آدم ظالمیه و از کارش پشیمون نباشه خیلی لطف و محبت و احترام  نکن به نظرم       اما اگ معمولیه همون احترام و خوشروئی کافیه نهایتا رو بوسی کن ن دستش 

خدایا خودمو به تو سپردم.

اهامن ک هروقت پای مامانمو ماساژ میدادم، میبوسیدمشکار خوبی میکنیولی جلوی شوهرت بین مادر خودت و مادر ا ...

اع؟ اون همون بوسه دست رو هم یه دنیا ارزش میبینه فکر نکنم براش فرقی داشته باشه اینطور نیست ؟

میگم اگه وااقعا آدم ظالمیه و از کارش پشیمون نباشه خیلی لطف و محبت و احترام نکن به نظرم اما اگ ...

آهان ... خیلی ظالم که چه عرض کنم من اشتباه هرکسی رو میذارم پای نادونیش اگر نادان نبود که خب مرتکب نمیشد ...

نمیدونم چه کنم

پدر و مادر همسر با پدر مادر خودم آدم یکی هستن از نظر شرع هم یکییه

امیدوارم همیشه این حرفو بزنی نه بعد اینکه یه جاری جدید برات اومد یا خواهر شوهرت  اخمی بهت کرد،دیگه تبدیل بشن به یزید

😐به من چیزی میرسه شما بری دست مادرشوهر تو ببوسی؟

حالت خوبه؟؟؟😐مگه بحث اینه بقیه برن دست مادرشوهر رو ببوسند شما راجع به خودت پرسیدی فقط 

بقیه هم میگن این کارو نکن ریپ میزنی جایگاهشون یکیه و فرقی ندارند و نباید فرق گذاشت

خب اصلا چرا پرسیدی وقتی تصمیم گرفتی صد درصد این کارو انجام بدی؟ چون اکثرا مخالفن باز اصرار داری که اینطور درسته

امیدوارم همیشه این حرفو بزنی نه بعد اینکه یه جاری جدید برات اومد یا خواهر شوهرت اخمی بهت کرد،دیگه ت ...

عزیزم من همین الانشم کلی برام فرق گذاشتن ... کم لطفی و کم حرمتی دیدم ؛ ولی می‌دونم از دل خودش نیست خودش دلش مهربونه بقیه پرش میکنن