2777
2789
عنوان

زن همسایه برا پسرش نامزد کرده یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 117 پست
سنش کم نیست. بهتر از اینه که هیجاناتشو با غیر همسر تجربه کنه

بعدم که هیجاناتش که مخصوص این سنین هست فروکش که کرد بره سراغ کسای دیگه!!!!

ازدواج به بلوغ و پختگی نیاز داره و برای رفع نیاز نیست صرفااا

زنده باشینراستش اجازه بدین مخالفت کنممن پدرم در سن کم ازدواج کردنیعنی همین حول و حوشو مامانم واقعا س ...

خواهرمنم ۲۲ سالکی ازدواج کرد شوهرخواهرمم همسنش بود به معنای واقعی کلمه بچه بازی داشتن. الان بعد ده سال عاقل شدن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها رو داشتیم اینطور بودن ولی اینا بخس خانوادگی و شخصیه جامعه بخش دوم هست و اتفاقا تاثیرش بیشتر

والا شما احتمالا تجربه و علم بیشتری از بنده دارید

بنده خیلی تو این چیزا دقت میکردم

معمولا اونایی که تو مجردی اینجور بودن بعد از ازدواجم تغییر خاصی نداشتن

البته یه اعتقاد قوی هم دارم ،که اگه طرف مقابلش هم نادون باشه فایده انچنانی نداره این محاسن

🧔اقا هستم

اره بابا. 

سنش خیلی زیاد هم هست. 

خیلی خوبه هیجانش رو با این دختر بینوا تخلیه کنه و بعدا که چشم و گوشش باز شد بره دنبال غیر همسر.

خواهرمنم ۲۲ سالکی ازدواج کرد شوهرخواهرمم همسنش بود به معنای واقعی کلمه بچه بازی داشتن. الان بعد ده س ...

درک میکنم چی میگین

خیلی سخته

من خواهرم هم برای مشاوره ازدواج رفته بود

روانشناسه می‌گفت خانوما چند سال بیشتر از سنشون متوجه میشن و زودتر به بلوغ عقلی میرسن اما آقایون نه😅

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

لذت اینکار  فقط تا صبح روز عقد طول میکشه

فرداش که خواستن طلا بخرن عروسی بگیرن پسر بیست و یک ساله ای که از جیب پدرومادر میخوره اونوقت همین پدرومادر دودستی میزنن تو سر خودشون چون همه هزینه ها میوفته گردنشون

وقتی تو این گرونی خرجای سنگین عروس خانومو تحمل کردن ،دختروپسر از سر بچگی کارشون کشید به دادگاه هزینه سکه افتاد رو دوششون این مادر که الان فازخدا پسندگی و انسان دوستی ورداشته لذت اصلی رو اون موقع میچشه 

اتفاقا خیلیم سن‌ش کمه

نه خونه داره، نه ماشین

نه شغل، نه تحصیلات

شلوار خودشم نمیتونه بکشه بالا، چه‌ برسه به مسئولیت زن و زندگی