2777
2789
عنوان

زن همسایه برا پسرش نامزد کرده یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 117 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اگه به هر دلیلی اینا به درد هم نخورن چی؟

مثلا اخلاق یا فرهنگشون جور در نیاد یا هر چیز دیگری

من که نمی پسندم آدم با دو روز آشنایی بره. واسه ازدواج

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

تو این تاپیک فهمیدم از ماست که بر ماست اگه از نظرتون پسر بیست و یک ساله ازدواج باهاش اشتباهه چرا باهاش میرین تو رابطه فقط برای تفریح🙃

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ب خانواه دختره هم گفتند سخت نگیرید کم کم تا تابستون جشن بگیریم واسشونبعد بعضیا بعد ۲سال کات میکنن و ...

برا یه خانوم اینجوری حرف زدن قشنگ نیست🤦‍♀️🤦‍♀️

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

ازدواج به هر قیمتی ارزش نداره زندگی با جیب خالی نمی‌گذره اون دختر هم الان داغ نمی‌فهمه بزار وقتی برای مراسم این کار کنیم گفت پول ندارم یا گفت این سرویس می‌خوام گفت پول ندارم و....میفهمه‌ که زندگی فقط دوست دارم عاشقتم نیست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ازدواج به هر قیمتی ارزش نداره زندگی با جیب خالی نمی‌گذره اون دختر هم الان داغ نمی‌فهمه بزار وقتی برا ...

والا 

من ک لذت بردم

تازه دختره هم نوشتند دانشگاه آزاد...

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎