2777
2789
عنوان

به خودم که نگاه میکنم دلم برا خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 139 پست
نه نمیدونهدوست خودم پدرناتنیش بهش تجاوز کرد مادرش مدتها نمیدونستتا یکی از دوستای دوستم لو داد

پدر ناتنی فرق داره کنترل پدر ناتنی و فرزند سخت میشه و اون زن درگیر ساختن رابطه بین بچش و شوهرش بوده 

ولی مادر استارتر نیازی نبود بین بچه و شوهرش صمیمیت بسازه و از این نظر ذهنش بازه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر ناتنی فرق داره کنترل پدر ناتنی و فرزند سخت میشه و اون زن درگیر ساختن رابطه بین بچش و شوهرش بوده ...

اره ولی ممکن متوجه درد دخترش نشه

خیلیا نمیتونن مشکلات بچشون رو بفهمن

مخصوصا اگر درگیر افسردگی و هزارتا بلا تو زندگی باشن

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

خدا نجاتت داده......فقط اگه میتونی زندگی خواهرتم نجات بده...نذاربیشتر ازاین ازش سواستفاده کنه....حتما به مادرت بگو تا از این منجلاب دربیاد ...اون حیوون آدم نما رو هم از زندگیتون بندازید بیرون...انشالله خوشبخت بشی 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
خدا نجاتت داده......فقط اگه میتونی زندگی خواهرتم نجات بده...نذاربیشتر ازاین ازش سواستفاده کنه....حتم ...

انگار خواهرش شوهر هم داره بازم به اینکار تن میده

بنظرم دختره هم یجورایی بیمار جنسی شده دیگه

باید حساب جفتشون رو برسه

خدا نجاتت داده......فقط اگه میتونی زندگی خواهرتم نجات بده...نذاربیشتر ازاین ازش سواستفاده کنه....حتم ...

اون اردواج کرده و رفته ولی نمیدونم چرا بازم ادامه میده،همجوره خایم کمکش کنم خودش نخواست منم دیگه ولش کردم 

بنده خدا شوهر خواهره یا بچه خواهره اگ بفهمه مادرش اینجوریه چقدر عذاب بکشه

خب شاید دختره از نظر مغزی مشکل داره که بی عار شده و براش عادی شده....

بنظرم این خانوم باید یبار ازشون فیلم بگیره به مادرش نشون بده بگه میتونی بری شکایت تصمیم با خودته.

بعدش هم بره دنبال زندگیش و پشت سرشم نگاه نکنه.

اگر مادرش نخواد شکایت کنه و این خفت رو ترجیح بده پس این خانوم اونارو بحال خودشون بزاره و بره تا آخر عمر یجا ناشناس زندگی کنه اونا نتونن پیداش کنن.