2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم رو ببرم دکتر یانه

168 بازدید | 22 پست

سه سالشه داره دندون در میاره برای اون تب داره از طرفی ویروس جدید هم گرفته تب اون هم اضافه شده و با مصرف استامینوفن باز ۳۸و خرده ای تب داره 

بچه های دیگه ام که مریض هستن با استامینوفن سرحال هستن و کنترل میشه

ولی این دخترم بدنش سرد هست و سر و گردنش داغه ،سر درد هم داره

شوهرم میگه نمیخواد بریم دکتر برای دندونه میگذره خوب میشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

خودم میگم بیرم یه سرم بزنه حداقل جون بگیره،صورتش آب شده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما ببر.دوراز جون بچه شما همکارم بچش سرماخورد تازه اون حساسه کلی دکتربرد بچه حالش بدترمیشد یه شب رفت تو کما فهمیدن ریه عفونت کرده کسی متوجه نشده و هفته پیش....دوراز دختر شما.ولی دکتر متخصص ببر نه عمومی

وای حتما ببرش 

دقیقا دختر منم همین بود 

پاهاش و دستش یخخخخ 

صورت و گردن و کلش آتیش 

خوب نشد تا سرم زد 

ویروس جدیده 

سرفه ی خشکم یکم داشت 

منم فک کردم دندونه ولی فک کنم دندونم نیست و همون بود 

دو روز تب داشت تا سرم نزد خوب نشد

ببر دکتر خودش دیگه تب زیاد برای بچه خیلی ضرر داره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

تبو اگه نتونی کنترل کنی باید ببری دکتر

پسر من بخاطر سرفه بردم دکتر بستری کردن همه ی بچه ها برا تب و اسهال بستری بودن 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.