2777
2789
اوکی ولی میدونی چرا زن ها با وجود اینکه اکثرا نیازهاشون تو رابطه چه جنسی چه عاطفی برآورده نمیشه خیان ...

من با آمار و دانش و تحلیل علمی مقایسه و نتیجه گیری میکنم

اگر شما خیانت دیدید واقعا برای همچین تجربه ای متاسفم و متوجهم چه حس بد و طرد شده ای دارید

کمک گرفتن از یه مشاور مجرب و کاردرست میتونه بهتون کمک کنه بتونید با این مسئله کنار بیاید

دخترک چیپس خورم...🍟

وضعیت جامعه هم دخیله دیشب یه تاپیک دیدم یه کاربر میگفت پسره میاد فروشگاهمون بعد از شیش ماه از راه بد ...

خیانت فقط به خود شخص خائن ربط داره 👏🏻

چه زن باشه چه مرد

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانت فقط به خود شخص خائن ربط داره 👏🏻چه زن باشه چه مرد

اینو قبول ندارم پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد😁 اگه اینجوریه که شما میگید پس وظیفه شیطان چیه🤔

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من با آمار و دانش و تحلیل علمی مقایسه و نتیجه گیری میکنماگر شما خیانت دیدید واقعا برای همچین تجربه ا ...

شما تنها کسی نیستید که کتاب میخونید🙂 منم با مطالعه زیاد و جامعه شناسی به این موضوع رسیدم

من خیانت ندیدم چون خیانت رو برای همسرم عادی نکردم

چون این باور رو بهش دادم اگه خیانت کرد از بی حیایی خودشه

و عمیقا به این اعتقاد رسیده که خیانت قابل توجیه نیست

با وجود رابطه خوبمون مشاوره هم میریم چون برای سلامت روانمون ارزش قائلیم🙂 مشاورمون باورش نمیشد انقدر رابطمون باهم خوب باشه

به کسی این حرفارو زدی که هم کتاب میخونه و در این مورد مطالعه عمیق داشته، هم رابطه اش با همسرش فوق العاده خوبه، هم مشاوره میره🙂

هرکسی حرفی رو فریاد میزنه لزوما خودش تجربش نکرده

شاید اون آدم رسالتش رو در این دیده که با اطلاعاتی که داره و فکر میکنه درسته به زندگی بهتر دیگران کمک کنه

اینو قبول ندارم پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد😁 اگه اینجوریه که شما میگید پس وظیفه شیطان ...

پسر نوح میتونست با بدان ننشینه

انسان بود اختیار نشست و برخواستش رو داشت😁

و انسانه و اختیار داره میتونه به حرف شیطان گوش نده

اونم درمورد جنایتی به نام خیانت 

پسر نوح میتونست با بدان ننشینهانسان بود اختیار نشست و برخواستش رو داشت😁و انسانه و اختیار داره میتون ...

بله ولی شیطانو دست کم نگیریم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

شاید گارد بگیرید ولی تاثیر داره

درسته برای همه این موارد مثالی از خیانت دیدیم و شنیدیم ولی کم و زیاد داره

تاثیرات و عواقب اون خیانت هم برای هرکدام از این زن ها متفاوته 

مثلا زن های پولدار و زیبا قطعا کمتر اعتماد به نفسشون رو از دست میدن یا مجبور به تحمل شرایط به خاطر نبود پول و حمایت نیستند و راحت طلاق میگیرند 

بعضی ها جذبه بیشتری دارند و طرف مقابل جرئت کمتری برای خیانت داره ولی در کل هیچ ویژگی ای تضمین کننده پایداری ارتباط نیست 

شاید گارد بگیرید ولی تاثیر دارهدرسته برای همه این موارد مثالی از خیانت دیدیم و شنیدیم ولی کم و زیاد ...

نه عزیزم گارد برای چی تبادل نظره دیگه

من درمورد خود خیانت صحبتم کردم که معمولا هیچ دلیلی از طرف زن نداره

کاملا به خود مرد ربط داره

اینکه انواع زن ها نحوه برخوردشون و تاب آوریشون برای خیانت به چه شکله بحثش جداست